BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
21:28, Неделя
16 Декември 2018г.

EXOOO -> За всичко другоОтговори по темата

Всички зодии

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 3:24 pm

Всички зодии

Надявам се да продължите със всичките зодии.Както и всички тук май SmileAlexG|жена|25-35|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 4:33 pm

ОВЕН (ARIES)
21.III - 20.IV


КАЧЕСТВА - кардинални
ЕЛЕМЕНТ НА ЗНАКА - огън
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА - Марс
ДЕВИЗ - "Аз съм"
КЛЮЧОВА ДУМА - действие
ЦВЯТ НА ЗНАКА - червен
ДЕН НА ЗНАКА - вторник
МИНЕРАЛИ - аметист, топаз, диамант, сардоникс
МЕТАЛ НА ЗНАКА - желязо
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА - 5 и 9
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ - 4, 11, 18, 25, 32 и т.н. през 7 години
БРАК - по-принцип се допълват с Везните. Пълна хармония с Лъв и Стрелец. Много добро разбирателство с Близнак и Водолей.
ОБИЧАТ - опасността, риска, бързото решение, скока напред
МРАЗЯТ - страхливостта, несигурността, колебанието, интригата, дипломацията
СИЛАТА им е в тяхната динамичност и вярата им
СЪВЕТ - постарайте се да постоянствате в нещата, които предприемате и не изпускайте сигурното заради несигурното
СЪДБА - щастието ще е променливо

Хората, родени под този знак по правило притежават необикновен характер и са забележителни с тяхната предприемчивост, с блясъка на ума. Тези пролетни натури се отличават с голяма памет, притежават едно прозрение относно задачите и отговорността си. Те работят за истината и много бързо схващат лукавството на другите. Когато веднъж сте загубили доверието им, рядко можете да си го възвърнете. Рядко хранят ненавист дори и към най-върлите си врагове, като казват:"Върви по пътя си, аз ще вървя по своя".
Те са блестящи хора на бизнеса. Своеволни, нетърпеливи, небрежни към даваните съвети, вършат работа за себе си и настояват да я изпълнят докрай по свой собствен маниер. Ако те са поставени под контрол, губят всякакъв интерес към този вид работа. Те са добри в планирането, но не обичат да се занимават с дребнавости. Хората от този зодиакален знак имат силно желание за командване и ръководство. Вървят смело към избраната цел. Те не позволяват никакви убеждения да разколебаят тяхната амбиция. Притежават учудващо остроумие и проницателен ум. Винаги са готови с отговор. Като събеседници нямат равни на себе си. Преди всичко обичат свободата. Каквото научат имат дарбата да го обясняват и предават на другите.
Основните им недостатъци са нетърпение, гняв, самомнителност, глупава щедрост, променливост на целите в живота. Те не са отмъстителни, но забравят много бавно. Себевеличаенето е друга грешка, която много често ги подтиква да говорят много за себе си, за това което притежават и което правят. Склонни са към необмислени деяния, недовършване на нещата, преувеличаване, крайности.
Родените под знака Овен трябва да култивират дух на истинска любов. Трябва да се научат да контролират мисълта си, да я концентрират. Най-голямата им сила е мисленето. Винаги са готови да дадат съвет, утеха и да намерят изход от безизходно положение. Тези хора обичат продължителната промяна, новото, романтичното, спекулативното. Имат фина способност за наблюдение. Импулсивни и щедри. Понякога им липсва необходимата дискретност и прилежание. Овните са ловци, които си извоюват съществуването с физическа сила. Те повече от всички други зодии имат тази агресивна живост и авантюристична енергия. Обикновено пристигат в последния момент, не толкова защото не им е стигнало времето, а защато не обичат да чакат. Да чакаш, това значи да не правиш нищо, а за тях това е почти невъзможно. Често са музикални, като предпочитат да са диригенти. Жената Овен има повече мъжки качества в сравнение с останалите жени. Тя е по-активна, по-смела, по-решителна, поради което обикновено тя има успех точно при този тип мъже, които не могат да понасят меките, тихите, повече или по-малко срамежливите.
Най-доброто качество на Овните е куражът, техният идеал е постижението, тяхното оръжие - усилието, най-голямата им победа е превъзмогването на собственото "аз".
НАКРАТКО: Овенът е импулсивна и понякога екзалтирана личност. Често пъти се старае да се наложи над другите. По-скоро е склонна да предприеме нови неща, отколкото да осъществи вече предприетите. Трябва да се старае да изкарва започнатото докрай, да избягва да се разпръсква, като започне нещо преди да е завършил предишното. Винаги се стреми да наложи идеите си.AlexG|жена|25-35|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 4:34 pm

ТЕЛЕЦ (TAURUS)
21.IV - 20.V


КАЧЕСТВА - неподвижен
ЕЛЕМЕНТ НА ЗНАКА - Земя
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА - Венера
ДЕВИЗ - "Аз притежавам"
КЛЮЧОВА ДУМА - притежания
ЦВЯТ НА ЗНАКА - син, зелен, жълт, розов
ДЕН НА ЗНАКА - петък
МИНЕРАЛИ - смарагд, тюркоаз и ахат
МЕТАЛ НА ЗНАКА - мед
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА - 6
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ - 6, 13, 20, 27, 34 и т.н. през 7 години
БРАК - по-принцип се допълват със Скорпиона. Пълна хармония с Дева и Козирог. Отлично разбирателство с Рак и Риби.
ОБИЧАТ - собствеността, парите, доброто ядене, пиене, комфорта, безгрижния живот, чувството, че притежават повече от съседа, елегантността, хубавите мебели, килимите, хармоничната обстановка
МРАЗЯТ - неудачниците, недъгавите, колебанието, бързите промени
СИЛАТА им е в постоянството и търпението, а също и във физиката
СЪВЕТ - отдавайте по-голямо значение на чуждите съвети и не се инатете, когато виждате, че пречките растат пред вас
СЪДБА - живот, пълен с промени и професионален възход

Телецът е носител на пълнокръвие, упоритост, твърдоглавие. Противоположен на Овена, дава предимство на всичко материално, практично. Търпеливи, издръжливи и самоуверени, хората от тази зодия търпеливо чакат да оберат плодовете на своята работа. Упорито се стремят към постигане на целта, която са си поставили и знаят как да запазят и увеличат постигнатото. Те са упорити и спрямо съдбата, трудно се подчиняват и не позволяват на другите да се месят в техните намерения. В този зодиакален знак се раждат най-волевите хора. Обичат собствеността и материалното обезпечаване. Добросъвестни и практични, светските радости и удоволствия не са им чужди. Умеят да се владеят, но ако прелее чашата на търпението, изпадат в ярост въпреки вроденото им добродушие. Не се поддават лесно на нововъведения. Фанатични защитници на това, в което вярват. Човек може да им се довери. Отношението си към хората определят по симпатии, понеже малко познават и разбират тяхната психология. Много предпазливи са в избора на приятели, но въпреки това често този избор не е сполучлив. С любов и приятелство човек лесно може да ги спечели. Ученолюбиви и любознателни.
Отрицателни качества: навъсеност, потайност, саможивост. Този знак дарява на децата си здраве и жизненост. Животът сред природата ги привлича, особено през пролетта. Те са повече изпълнители, отколкото оригинални творци. Способността им да помнят факти и събития е много голяма. Една специфична дарба да имат доверие в себе си им придава чуден кураж. Тези хора рядко биват много приказливи. Всякога са готови да споделят парите си с тези, които имат по-малко и са по-нещастни от тях.
Хората, родени под Телец са практични, изпълнителни, благородни, достойни за почит и уважение. Имат артистични и музикални дарби. Много от тях са певци.
Техни недостатъци са ревност, завист, мързел, инат.
НАКРАТКО: Телецът е спокоен, търпелив и резервиран. Понякога бавно се приспособява. Но след като си начертае един обект, преследва целта си докрай. За да даде максимум от себе си, той има нужда да бъде окуражен, стимулиран и материално заинтересован.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia