BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
8:10, Сряда
24 Октомври 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Идеалът за визуално съвършенство - пречи ли ни той?

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 7:23 pm

Идеалът за визуално съвършенство - пречи ли ни той?

Чели ли сте приказката за грозното пате? Току-що излюпило се,то се сблъсква с пренебрежение, отхвърляне и дори предателство в лицето на майка си и останалите патета.То не е имало шанса да е като тях и се появява на белия свят по-различно, сиво и грозно. Но каква е неговата вина? И трябва ли въобще да търпи такова отношение за нещо,което не зависи от него?

Поуката, която човек си извежда, когато това същество се превръща в прекрасен лебед, радост за окото, е, че външността единствено променя отношението към него. Едва тогава се приобщава към ятото и намира своето място сред себеподобните.

По подобен начин хората винаги са се разделяли на групи и общности,защото са различни като индивиди един от друг. Различията идват от националността, религията, пола, расата, ценностната система. Всеки има собствен мироглед, всеки има своите маниери на поведение, цели в живота, професионално развитие, социален статус...

Добрата визия е жизнено необходима на съвременния човек. Българският народ е казал: "По дрехите посрещат, по ума изпращат".Тази поговорка запазва значението си през поколенията и е вечно актуална, защото човек няма никога втори шанс да направи първо впечатление, което остава като печат в съзнанието на хората, които среща.

Обединени сме от идеята да поддържаме добра визия и да се грижим добре за себе си, защото начиът, по-който изглеждаме съответства на начина, по-който се чувстваме. Въпреки различията, всеки има амбиции и копнежи и се стреми към тях през съзнателния си живот.
Много често при жените старанието да сме красиви граничи с прекомерната суета. Но под пластовете грим и козметичните корекции се крият различни характери и идеали.Образите, които приемаме са нашето оръжие по пътя към успеха. Да искаш нещо чуждо, което не можеш да притежаваш - блестяща коса, плътни устни, пърхащи мигли, стройна фигура....от тук се ражда завистта. Ето как идеалът се превръща в порок. Загърбваш истински стойностните неща, а отваряш сърцето си за преходните. Остават вечни идеалите като приятелство, любов, честност, доверие, добронамереност и уважение към хората, които спазват същите идеали спрямо нас. Идеалът за външността е краткотрайно изживяване, защото животът е обидно кратък и ни се изплъзва с всяка секунда.

Затова не позволявайте на химията, технологичния напредък и излюзията за съвършенство да ви отнемат истинската същност,развивайте талантите си и имайте самочувствието на пълноценни личности.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia