BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
1:35, Вторник
23 Октомври 2018г.

EXOOO -> Секс/ИнтимностОтговори по темата

Истината за женските приготовления преди секс

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пон Май 01, 2006 6:03 pm

Истината за женските приготовления преди секс


Преди време в известно lifestyle списание множество мъже се радваха на разкрепостената жена, която водеше рубриката за секс. Жените определено не четяха тази рубрика, защото беше вулгарна и некоректна. Никой не беше изненадан когато журналистката се оказа мъж. Както всички знаем още от античността мъжете войни са сели смърт и разруха, а жените са се опитвали да върнат хармонията и живота.

Само мъж може да измисли абсурдното клише “денят след” в асоциация със страшният съд или, както той казва : “Денят след”-означава пейзажа с редкия шанс да видите изискана жена в черно да се драпа долу като Трифон Иванов преди пряк свободен удар”. Асоциациите жена и Трифон Иванов, пряк свободен удар и други подобни, са чисто мъжки, а и всички знаем, че когато става дума за жени, най-същественото е невидимо за очите. Особено за мъжките очи. Всъщност журналистът Х има предвид обезкосмяването на триъгълника, което за него се асоциира с мъжка брада.
Както гласи стара поговорка :”не жените превръщат мъжете в глупаци те най-добре го правят сами”. Горкият тип най-вероятно не си е имал работа с изискани дами или въобще с представители на женския пол, в противен случай щеше да знае, че това още от времето на Клеопатра се прави с кола маска, специални ленти, а в наши дни и с лазер и т. нар. „ден след” може да се отнася само за мъжките бради и то при мъжете ползващи некачествена козметика.
Това което е характерно за жените преди интимна среща с любимия е преди всичко да се погрижат за себе си – цялостна епилация, ароматни кремове, бельо дори грим. Гримът няма ефекта, който понякога ни показват по филмите правени от мъже – жените на сутринта се събуждат като палячовци – с размазана спирала и червило. Уви, това не е вярно!


Вече близо десет години в по-добрите магазини за козметика и при по-качествените марки могат да се намерят водоустойчиви спирали и не размазващи се червила. Да не говорим, че с лаковете за коса можем да запазим дори и прическите си. Така че, мили дами, истината е, че ние се грижим за всичко преди срещата с любимия. Нещо повече, правим го, така че 1 - да не е прекалено видимо - натрапчиво, 2- да е трайно, стараем се да използваме качествени процедури при епилация, а при грима 3 -ползваме най-доброто, понеже сме максималистки, като не забравяме да наблегнем и на 4 -т.нар. „специални ефекти”. Това са бельото –лично и спално, подходящата напитка и естествено контрацептивите. Някои жени обичат да пазаруват и от секс магазините, макар мъжете да мислят, че не знаем какво е това, в действителност повечето жени с дългогодишни връзки го правят, сочат експерти сексолози.Това разнообразява тези връзки и действа по-добре от изневярата. Макар че винаги е по-добре просто да се ориентираме към по-млад мъж, те така или иначе с възрастта не помъдряват.

Жените не забравят да се погрижат за всичко, включително и за някои биологични предразположения, като стрий и целулит. Повечето жени, ползват кремове и антицелулитни масажи и процедури. За нас е важно да изглеждаме добре и да мислим за всичко, противно на мъжете, които като чуят за жена и секс веднага си представят първичност и спонтанност, което всъщност се отнася единствено и само за мъжете.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia