BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
22:06, Неделя
16 Декември 2018г.

EXOOO -> Сближаваме сеОтговори по темата

Дон Жуан или укротяване на опърничавия

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Сря Май 03, 2006 5:30 pm

Дон Жуан или укротяване на опърничавия

Да си представим, че си станала пълновластна собственичка на мъжа-на-мечтите-си. На този умопомрачителен и обаятелен, умен, забавен и отвсякъде прекрасен синеок блондин. Или бадемовоок брюнет. Да предположим даже, че си го обладала не веднъж или дваж и, че някак-си вече живеете заедно, и супа му готвиш, и заплатата му взимаш за разумно съхранение и разпределение на семейния бюджет. Или пък просто приказно ти е провървяло? Съмнявам се. И макар всичките ти приятелки да си умират от завист, ти си знаеш какво е това чудо ? да имаш гадже-красавец...

Предполагам, че не си толкова наивна, за да си мислиш, че след като е избрал теб, той е престанал да се оглежда настрани. Я си спомни, как всичко е започнало, колко неотразимо е било обаянието му, и колко трудно ти беше да не се гмурнеш слепешката в дълбините на страстта още на първата среща. Безусловно, щом такъв неподражаем субект е решил да сподели с теб радостите на битието, то значи ти действително си пробила стената, недостъпна за много други. Но това съвсем не означава, че любовта му към женския пол е завехнала. Дон Жуан не се става. За съжаление, обаче се ражда. Борбата с такъв е безполезна. С това ще ти се наложи да се примириш. Друг е въпросът ? как.

Решавайки веднъж да се обвържеш с патологичен плейбой, ти автоматично подписваш договор, с който се задължаваш цял живот да търпиш маршовете му встрани. Сега ще ти се наложи да събереш цялата си мъдрост и търпение. Защото само с редовни истерии и безкрайни сцени на ревност нищо няма да постигнеш. Може би само ще си скъсаш нервите. Е, и на него мъничко. Но не това е целта, нали?

Преди всичко, започвайки съвместен живот с дон жуан, запаси се с огромно количество чувство за хумор. Ако не ти е присъщо ? купи си някъде към десетина кила. Именно чувството за хумор, и само то, може да спаси теб и отношенията ви.

Преди всичко, не се отнасяй твърде сериозно към безкрайните флиртове на благоверния. Ако сте на една маса, а любезната ти половина кокетничи направо и наляво, това съвсем не означава, че той по този начин иска да те унижи. По-скоро обратното ? той просто ти има доверие. Отпусни се и се опитай да изпиташ удоволствие от това, че всички околни дами направо си умират за докопат в ръчичките си твоя кавалер, а той между другото си е твой и само твой. Обаче можеш ей така демонстративно леко да се обидиш и, например, да поехидничиш. Отдавна е проверено и доказано, че мъжете обичат да бъдат ревнувани. Само не го прави публично: твоята ревност може да бъде сметната за неувереност и липса на самочувствие и това само ще даде повод за злорадство на същите онези околни дами.

Второ, никога не забравяй, че ако сте от доста време заедно, значи той вижда в теб нещо повече от просто възможност да удовлетвори нуждите си. Защото освен секс, в отношенията между двама души има още много неща, които сближават значително повече от спортните упражнения в леглото. Нежността и доверието не могат да се появят за два дни познанство. И ако всичкото това го има между вас двамата, то бурната нощ някъде далеч от общото легло не те заплашва с нищо друго, освен с генитална инфекция. А за последната може и да му начукаш канчето ? либерализмът в отношенията не отменя необходимостта да се грижиш за здравето на ближния. Но даже това ? не е повод за незабавен край. Струват ли си временните проблеми, които ще ви се наложи да решавате, загубата на любимия човек? Освен това, ако не си му безразлична, съвестта ще го загризе и без твоето участие. Ако пък не го загризе ? е, тогава наистина си помисли, за ?к?ъв ?. ?ти е нужно всичко това.

Всъщност, мъжете, и техният подвид?донжуаните ? са същества достатъчно предани. Решавайки веднъж да свържат живота си с една жена, те най-малкото си мислят как наистина да я зарежат завинаги. Малките забежки настрани за тях наистина нищо не означават. Тогава защо да хабиш нервите си за нещо, на което той даже не придава значение? Спомни си за чувстото за хумор, добави непукизъм и когато твоят плейбой за пореден път застане пред теб с виновен поглед на пребито куче, спокойничко се поинтересувай, да не би случайно да е забравил да си сложи презерватив. Твоето спокойствие плюс язвителността ти ще го засегнат далеч по-дълбоко, отколкото истериката или скандала, към които рано или късно се свиква...

Далеч по-сериозно стоят обаче нещата, ако той е имал дълга връзка настрана. След като узнаеш за това и дълго и напоително се наревеш, си помисли, защо това се е случило. Сигурно и ти имаш вина: връзка се появява обикновено там, където има празно място. За това, как ще връщаш обратно щастието в дома си, ще трябва да помислиш сама. Но това вече е тема за отделен разговор.

С две думи, не трябва да забравяш, че стремежът на мъжете да обладаят всички жени сега и наведнъж е доста сложно да бъде изкоренен. По-скоро, е практически невъзможно. Безусловно, рано или късно ще дочакаш от него вярност. Към шейсетте. Или седемдесетте. Съгласна ли си да чакаш толкова? Ако не ? намери си някой по-простичък екземпляр. Или пък хващай фенера и търси идеалния принц във всички отношения, включително верността. Дано да ти провърви...
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia