BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
16:24, Сряда
18 Септември 2019г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Любовна магия : )

Огняна|Жена|18-25|несемейна|София
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 11:44 pm

Любовна магия : )

Вземете бял лист хартия. На него напишете кой искате да ви допусне в сърцето си. След това се обосновете в молбата си към Ерос, докажете, че наистина имате нужда от любовта на този човек.
Нарисувайте необърната пентаграма, необърнат, непречупен кръст, и символ, който за вас означава нещо хубаво и чисто. (например едно сърчице или детелина) Използвайте червен цвят като пишете върху листа. Когато сте написали и изрисували гореспоменатите символи, имате няколко избора. Първо, можете да изгорите листа, докато гори да казвате "Стихио на огъня, накарай ...(името на човека) да ме заобича така както аз го/я обичам. Както този лист гори, така и нашата любов да запламти. Като подарък ти оставям да погълнеш листа в свои владения". След това съберете пепелта от листа и я разпръснете над някоя река или поточе като изречете "Както водата ще приеме тази пепел, така и ....... (името на човека) да ме приеме в сърцето си".
Другият начин е следният: вместо да палите и разпилявате пепелта може да заровите листа до корените на някое дърво. Докато го заравяте изречете нещо подобно "Могъщо дръво, моля те изпълни желанието ми. В замяна аз ще се грижа за теб." След това редовно трябва да полагате грижи за дървото, ако искате то да изпълни желанието ви. Нещата, които е желателно да изречете са приблизителни, не е необходимо да ги приемате дословно, може да кажете нещо подобно. Това е така, защото, когато изречете заклинанието, с ваши думи, то ще придобие по - голяма сила. Също така може да съставите собствена магия (тук всеки има пълна свобода и може да прави магиите както сърцето му подсказва). Например вземете една ябълка, изречете три пъти заклинание, което ще заръчате да се изпълни, когато ябълката бъде изядена. След това подарете ябълката на любимия човек и чакайте резултата. Wink Idea
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia