BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
6:01, Сряда
19 Септември 2018г.

EXOOO -> Сближаваме сеОтговори по темата

Женският поглед към МАЧО

Rozichka|жена|25-35|N/A|sofia
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Май 11, 2006 12:42 pm

Женският поглед към МАЧО

Женският поглед към МАЧО

Внимание! В любовта не всичко, което блести, е злато. Зад лъскавите фрази и външност на “големите мъжкари” често се крие дете със сериозни фройдистки проблеми. Друг път, точно когато сте се похвалили на приятелките си, че много скоро ще преминете в категорията “омъжена” и вече виждате куп дечица да щъкат около басейна на триетажната ви вила, Ромео заявява: “Не съм готов да се ангажирам”, но пропуска да добави: “С теб”.
Пазете се, момичета, вродената ни романтичност ни прави лесна плячка в ръцете на големия лош вълк, наречен МАЧО.
Красавецът без покритие
Най-разпространеният вид. Характерът му се предава от поколение на поколение. Мечтаният принц. Добре сложен, със страхотна прическа и лице, създадено за любов. По припадналите жени и по завистливите погледи на приятелките ще разберете, че току-що е минал оттук. Но отблизо нещата не стоят така. Не става въпрос за пресни шевове от пластична операция. Този вид мошеници се разкриват малко по малко. Фалшивият красавец всъщност има съвсем обикновена физика. Но знае отлично как да мине за страхотен. Около 90% от всичко, което заслепява погледа ни от малкия екран, е върху него. Внимавайте! Ще вземе да ви омръзне и да развиете най-малкото алергия към пудрата и гела му.
Измамният супербой
Закрила, помощ във всяко начинание – ето какво ви обещава най-често. Този мошеник също не се разпознава лесно. За да привлече към себе си максимум самотни момичета, не се спира пред нищо. Гледа ви с надежда в очите и очакващо изрича: “Все още не съм намерил дамата на сърцето си, но я търся отчаяно”. Започвате връзка. Година след това нищо не се е променило. Вие все още си живеете вкъщи, той – у тях. Помежду ви остава огромно самотно пространство. Защото, докато вие се препъвате от стая в стая, отнесена в романтични видения, той вече прилапва следващата жертва. Съветът е: четете помощна литература, например книгата “Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния” на Алън и Барбара Пийз.
Фалшивият ерген
Бойният му вик е: “Аз съм освободен от комплекси, толерантен! С две думи - страхотен пич.” 37 годишен ерген, той откровеничи: “Никога не съм се женил. Глупаво е да отегчавам жените и себе си със собственически инстинкти.” Когато влизате в дома му, изпадате в шок. Като че ли само преди минути оттук са си отишли работници от химическото чистене. Дори и лалетата са наредени симетрично във вазата. Усмихва се глупаво: “Обичам реда!” За последен път сте чували това за прапрабаба си, когато в завещанието й като първа клауза се изисквало да бъде погребана със сребърната лъжичка, но да не забравят да я излъскат добре преди това. Лъжливият красавец често е монго симпатичен, но изпълнен с изисквания и предразсъдъци: “Търся спортиска, непушачка, брюнетка, до 28 години, работеща в сферата на комуникациите, но да не е много нахакана и изложена на показ.” Наскоро е напуснал приятелката си, защото не одобрявал формата на ноктите и. От този егоист излиза отличен приятел. Въпреки странното си отношение към жените той ги счита за тайнствени същества.
Вижте по - нататък...Nadin|жена|18-25|несемейна|Sofia
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Май 11, 2006 2:48 pm

Обикновенно тези суперменове остават стари ергени вечно мърморещи и недодялани. В един момент лустрото им се запрашава и остава истинската му същност. Боли ако си пропилял време ценно за всеки от нас, в изучаване и опит за опитомяване такъв мъж...... Лоша работа с тях (мъжете) зле, ама без тях още по........guess|жена|25-35|семейна|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Май 11, 2006 4:59 pm

една от основните грешки на жените,мислят си,4е те са тези които трябва да опитомят и да променят мъжа,не мога оба4е да разбера защо се хващат с един мъж ако той е толкова недодялан???!
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia