BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
6:17, Вторник
11 Декември 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Какво прави една жена страхотна в леглото?

recheno-storeno|мъж|25-35|несемеен|там край РЕКАТА
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пон Май 15, 2006 4:03 pm

Какво прави една жена страхотна в леглото?

Какво прави една жена страхотна в леглото? И кой друг може да даде отговор на този въпрос, ако не мъжът.

След много допитвания до мъже с различни професии и възгледи получихме отговора. Те ни посочиха единодушно кои са 5-те женски гряха в секса. Дори да можеш да се усучеш в 56 пози и да знаеш наизуст Кама Сутра, никога няма да спечелиш любовника на твоя живот, ако допускаш някоя от долупосочените грешки.

1. Жените не знаят достатъчно за секса
Какво казва Той: Тя започва да се превзема и глези, когато се опитвам да й обясня как да ме докосва, за да ме възбуди. Може да си мисли, че е сладко, но всъщност се обиждам, че е толкова невежа, а същевременно не й пука за това дали изпитвам удоволствие.

Мнението на специалиста: Той е прав - жените се нуждаят от малко повече знания по анатомия. Това, което възбужда един мъж, не е задължително да възбужда друг. Сексът е като машинопис. Можеш да седиш пред компютъра и да удряш по клавиатурата с два пръста. Но никога няма да станеш толкова добра, колкото тези с десетопръстната система - изкаралите курса по машинопис. Купи си различни книги за секса и се учи. Веднъж след като усвоиш основните познания по анатомия, започни да експериментираш, поиграй си с горещите точки – докосвай партньора, докато изпита истинско удовлетворение.
2. Жените очакват мъжете да четат мислите им
Какво казва Той: Питах я дали е стигнала до оргазъм и тя ми отговори „не“. Каза ми още, че ако наистина я обичам, съм щял да зная какво наистина иска тя.

Мнението на специалиста: Съжалявам, момичета! Да очакваш любовникът ти да отгатва всяка твоя потребност си е направо смешно. Фактът, че някой те познава добре и иска да ти достави удоволствие, не означава, че държи кристална топка в ръцете си и може да отгатне кога си в настроение или кой е най-подходящият момент за теб. Нужно е просто да говориш, да го кажеш на глас, на български....
3. Жените проявяват интерес към секса само в началото, а после го загубват
Какво казва Той: Всеки път е едно и също с всичките ми гаджета. В началото са много навити, а после вече не искат.

Мнението на специалиста: Някои мъже мислят, че жените не се интересуват от секс. Вярват, че в началото дамите само се преструват, докато спечелят обекта на своите желания. Причината обаче е друга. Жените се отегчават от секса, ако той се превърне в нещо предвидимо. А когато си отегчен, е трудно да достигнеш оргазъм и истинско удоволствие Никой не би желал да яде едно и също ястие на обяд например, а какво да кажем за такива двойки, които цял живот следват определени правила и сексуалният им живот се е превърнал в рутина. Всеки път една и съща програма. Така че - прави различни неща: различна поза, нови места, на тъмно, на светло, полуоблечени или абсолютно голи, на фона на музика или без. Лесно е, а въображението върши чудеса.
4. Жените оставят всичко на мъжа
Какво казва Той: Каква е разликата между това да правиш любов с дългогодишната си приятелка и да ядеш сварени спагети? Отговорът е: Поне спагетите се движат и са живи.

Мнението на специалиста: Някои жени просто смятат, че е работа на мъжа да поема инициативата за секса и да е активен. Той е този, който трябва да свърши работата докрай. Ако искаш да си доминираща в леглото, тогава поеми малко инициатива и отговорност. Измъкване си е, ако очакваш само той да е активният, докато ти просто си лежиш по гръб. Поеми инициативата и го прелъсти. Ако искаш наистина да го впечатлиш, го изненадай в момент, когато най-малко очаква.
5. Жените са твърде притеснени от това как изглеждат телата им и забравят да се радват на секса
Какво казва Той: Тя мрази определени пози, защото не изглеждала добре, била дебела, имала коремче, гърдите й изглеждали смешно.


Мнението на специалиста: Повечето мъже не са толкова капризни за това как изглежда тялото на партньорката им. Най-големият критик си оставаш ти. Истината е (а тя е доказана доста отдавна), че твоята идея за перфектно тяло не е неговата. Извивките на женското тяло са наистина страшно секси за мъжа. За тях тялото ти има меки форми, то е топло, женствено и чувствено. Ако правиш секс, но си притеснена за начина, по който изглеждаш - това със сигурност ще намали удоволствието. Изследване в Америка показва, че жените, които харесват тялото си и имат позитивно отношение към него, получават оргазъм два пъти по-често от останалите. Сексът се случва вътре в главата ти. А да бъдеш добър в леглото означава да се чувстваш уверен, да се чувстваш секси и добре с това, което си ти.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia