BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
5:01, Четвъртък
19 Юли 2018г.

EXOOO -> За всичко другоОтговори по темата

ПРОФЕСИИ И ЗОДИИ

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Вто Май 16, 2006 12:12 pm

ПРОФЕСИИ И ЗОДИИ

Астрологията и в още по-голяма степен астропсихологията могат да ви помогнат в избора на професия. Защото не всеки човек може да прави всичко - някъде е по-способен, другаде - не
Предразположението към една или друга професия е закодирано във всеки зодиакален знак още от раждането на човека.
Статистиките сочат, че за всяка професия съществува една голяма група от хора, родени „под една и съща звезда", т.е поставени под влиянието на една и съща планета.

Овен.
Изцяло подвластни на планетата Марс, представителите на този знак ще бъдат особено добри в професии, свързани с огъня и желязото.
Овните са изключително добри военни със своята податливост на дисциплина. Но не забравяйте - всеки занаят, свързан с огън и желязо.

Телец.
В прегръдките на Венера. Телците са създадени да творят изкуство и красиви форми. Но като земен знак Телецът може да се насочи и към професии, свързани със земята (почвознанието).
Той е отличен градинар, декоратор в къщи и градини. Телецът е и добър земеделец.

Близнаци.
Подвластни на Меркурий, Близнаците имат добри данни в областта на комуникациите, преговорите, всякаква дипломация. Най-добра изява Близнаците получават в средствата за масово осведомяване (преса, радио и телевизия) или пропаганда (реклама, връзки с обществеността). Близнак - това означава също и търговец (преди всичко контакти и външна търговия).

Рак.
Този знак не е сам по себе си носител на енергия или динамика, обикновено родителите му избират професия. И понеже стана въпрос за родителите, нека те имат предвид даденостите и заложбите на Рака, който е добър изпълнител и обича да зависи от друг.
Така че ако бащата има семейно предприятие или търговия, спокойно може да назначи сина или дъщеря си.
Раците обичат да се занимават с хранителни продукти, дрехи, деца и животни. Ще намерят своето място в живота в ресторантьорството, търговията, дори на сцената.
Раците са също добри преподаватели.

Лъв.
Лъвовете имат подчертано чувство за самостоятелност, те са свободолюбиви и умират да се показват и скрито да „блестят" пред обществото.
Лъвът е добър началник, но с развързани ръце. Но тъй като е подвластен на Слънцето, всичко, което блести (злато и диаманти), го привлича.
Лъвовете са родени бижутери. Подхождат им и сценичните професии.

Дева.
Подвластна на Меркурий, Девата често има наклонност към интелектуалните професии, както и към общуването. Но тъй като под влиянието на Сатурн мисълта и реакциите им са рядко бързи и енергични. Девите ще успеят в поприще, което изисква прецизност, а не скорост, а именно - медицина, фармация, статистики, архиви, химия, часовникарство.

Везни.
Под влиянието едновременно на Венера и на Меркурий, везните изпъкват с чара и словоохотливостта си. Майстори са на „забаламосването".
Стават отлични следователи, детективи, специалисти по маркетинг; обществени контакти. Ще ги откриете и, като продавачи в луксозни магазини, както и в адвокатурата, където на всяко дело ще ви шашнат с ораторските си качества.

Скорпион.
Скорпион, това значи агресивност, дори и насилие в крайност. Ще ги откриете там, където се намесва душата, тайнството, мистиката, сексът и усложненията около него. Тези хора имат нужда да чувстват силата си.
Скорпионът е добър акушер и гинеколог, става и за полицията заради известната си тайнственост. Пратете го да обикаля пещерите и земните недра, ще се прояви добре. Окултните науки също са' негов запазен периметър.

Стрелец.
Стрелците имат особена нужда от самоизява и самодоказване. Те трябва да играят определена роля в живота. Направете ги ръководители, особено във вестник или списание, няма да съжалявате.
Стрелецът знае къде, по колко, под каква форма. Той владее изкуството на съчетанията. Но Стрелецът е и добър ветеринар, туристически агент, особено подходящ е за дипломатическото поприще, както и като проповедник в църква.

Козирог.
Изцяло подвластен на Сатурн, козирогът е напълно интровертен човек (скрит, външно може да ви изглежда отворен, но няма да получите информация за това, как се чувства. какво мисли и крои).
Той обича да класифицира, осчетоводява, подрежда, да администрира и въобще да властва. Търсете го в професиите, които изискват интелектуално напрягаме, съсредоточаване. Може да бъде счетоводител, но и зидар, дърводелец, часовникар, дори пастир - ще може спокойно да размишлява...

Водолей.
Под влиянието на Уран, новаторството е заложено във водолея. Той е алтруист и човеколюбец. Ще се реализира отлично като социолог, етнолог, или политик-революционер с леви идеи.
Препоръчват му се и инженерните науки и всичко, свързано с техниките, например аудиовизуалните професии.

Риби.
Под влиянието на Нептун и Юпитер Рибите (както и самото им име показва) се представят отлично във водата – моряци, капитани на кораби, риболовци. Но Рибите обичат и да помагат на ближния, за това ще ги откриете и в здравеопазването. Астрологията и астрономията също не са им чужди
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia