BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
21:32, Сряда
19 Септември 2018г.

EXOOO -> Сближаваме сеОтговори по темата

Бъдете първа. По този начин най-лесно ще застанете .........

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Вто Май 16, 2006 12:20 pm

Бъдете първа. По този начин най-лесно ще застанете .........

Бъдете първа. По този начин най-лесно ще застанете няколко крачки пред конкуренцията. Последните винаги се задоволяват с трохите.

Преценете конкуренцията си. Битката винаги се печели по-лесно, когато концентрирате силата си срещу слабостта на противника. Бъдете хитра и водете битка само когато си заслужава и има смисъл.

Бъдете различна и уникална. Ако не можете да бъдете най-добрата в една категория, бъдете най-добра в друга. Можете лесно да надвиете конкуренцията си като бъдете по-хитра, по-остроумна, по-мила, по-силна, по-уверена, по-страстна и по-добра слушателка. Ясно е, че по-талантливият печели и колкото повече качества имате в сравнение с останалите, толкова по-добре за вас.

Не обръщайте внимание на противниците си. Бъдете над тях. Ако не можете да се борите с класа срещу тях, по-добре не се захващайте да се съревновавате. Имайте честност и достойнство.

Защитавайте се. Бъдете подготвена за неприятелски атаки. Някои хора печелят като разкъсват всички други по пътя си. Бъдете подготвена. Ако искате другите да ви уважават, трябва първо да уважавате себе си и да устоите с достойнство на словесни атаки и дребни интриги.

Правете добри съюзи. Обграждайки се с приятели, вие можете да разчитате на по-голяма помощ и разбира се, защита срещу тези, които ви мразят. Пък и така е доста вероятно с помощта на верните ви другари да стигнете по-бързо до сърцето на желания мъж. Освен това винаги е по-добре, когато има някой, който да ви пази гърба.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia