BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
21:45, Сряда
19 Септември 2018г.

EXOOO -> ФилософияОтговори по темата

Мъжът...

erika|жена|18-25||
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Май 19, 2006 6:06 pm

Мъжът...

Не е лесно да си намериш мъж, дори да се изживяваш като “Секса и града”. Предполагам, че не е лесно и жена да си намериш, но за това не знам - не съм търсила!
Всички и навсякъде ви обясняват как да срещнете принца на бял кон и как да го познаете. Ако срещнете такъв, на бял кон или на сиво магаре, не се замисляйте, а бягайте!…
1-тип. Студент-провинциалист
Хванала си го най-вероятно в unito.
Като всяка болест и той си отива (при късмет). Този тип ти носи прането си (дет се вика за разнообразие ). Може да ти се ТРЪСНЕ на “гости”, особено ако температурата е минусова и няма парно в квартирата или ако се е скарал със съквартирантите си.
На практика връзката ви е обречена на провал, особено ако ти писне да се изживяваш като майка на този индивид, докато той се чуди в какъв грях да те обвини. В крайна сметка се оказва, че можеш да изкараш някой от селото, но не и селото от него.

2 –тип. Азис.
Дали е мъж или не, се носят легенди. Както се казва - целият квартал спори. Ако тръгнеш с него всеки втори ще те пита: ”правили ли сте секс вече?”.
И самата ти не знаеш… гей ли е или не е… Sad
Предимства - може да си разменяте гримове, знае всичко за менструацията ти, разбира те напълно… недостатъци - става само за приятелка.

3 –тип. Рlayboy.
Може да развие цял трактат на тема хвъркати (да се разбира пички и птички).
При него също се носят легенди колко е ебал (или не е ебал).
Предимства: не му липсва дар слово и знае всички клишета за сваляне на мадами (шибалки). Недостатъци - не става за сериозни връзки… освен ако не сте 175см, 50кг, с руса коса до кръста, гърди като на Памела (но естествени), при това бисексуална и да си падате по оргиите.

4- тип. Хакер.
Забърсали сте го в чата. В живота му преди вас е имало 2 жени (майка му и сестра му). Разбира само от техника. Връзката ви се гради на… (не се знае на какво - в процес на проучване). Предимства - може да ви оправи компютъра (ако сте късметлийка и не само него…). Недостатъци - говори само едносрично и си общувате главно чрез skype или icq…

5-тип. Хитлер.
Винаги знае всичко!!! Не се опитвайте да го обедите, че греши - единственото което ще постигнете е да докажете, че сте тъпа жена и пак не сте го разбрали както трябва.
Ще ви брои… къде до 3, къде до 5. След връзка с него може да се гордеете, че и вие вече сте били в казарма.

6-тип. Селяндур
Ходи задължително с анцуг и най-крещящите маратонки в света. Говори на някакъв странен език… чак след 5-тата минута разшифровате какво точно е искал да ви каже. Постоянен посетител е в O’ Азис… Ако му направиш салата и му пуснеш чалга канала… можеш спокойно да си излезеш, дори няма да забележи, че те е нямало.

7- тип. Миро
може 5 месеца да те е взимал за част от интериора (примерно храстче), но тръгнеш ли да го зарязваш вади един поглед на кокершпаньол и ред сълзи, ред сополи… и дай ми още един шанс… дай ми още един… почти като в евтина сaпунка.

7a)-подтип. Позьор
Взема си те той по принцип за храстче… примерно, китайска роза (защото си ценна, ма не чак толкова), но ако сте заедно с приятелите ви/му… той се превръща в мъжът мечта. Недостатък – останете ли сами, от пепеляш (мъжкото на пепеляшка) пак се превръща в жаба (и без да го целувате).

8 –тип. Интелектуалец
Може с часове да говори на всякакви теми (при това на немски, френски или руски!).
Много е умен и… сигурно заради това мрази жените!!! Предимства - неизследвани.

9 –тип. Мрънкало
Щом станал: ”съседката еди какво си (тая тъпа овца!)”, после онзи го погледнал злобно. Накратко светът му е крив. Никога не е успял в нищо, но не защото му липсват качества, а защото световната конспирация е насочена срещу него. Недостатъци – толкова са му много проблемите, че никога не стигате до твоите такива. Предимства - осъзнаваш колко ти е хубав животът… без него.

10-тип. Нормален.
По закона на Мърфи (ако нещо може да се обърка, то то ще се обърка; а ако нещо не може да се обърка, то то също ще се обърка)… значи или си попаднала на съкровище (pls, клонирай го!) или пичът ти страда от шизофрения… и от време на време има, дет се вика, светли моменти. Как да разберете дали е или не е шизофреник – ако почне да те души посред нощ – значи е!Rozichka|жена|25-35|N/A|sofia
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Май 19, 2006 7:17 pm

Wink
Лелеее, през какво трябва да мине една жена, за да оцени мъжа до себе си !
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia