BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
6:42, Сряда
19 Септември 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Изкушени от жестове

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Нед Май 21, 2006 9:48 am

Изкушени от жестове

Информация за отношението си към околните ние често издаваме абсолютно безсъзнателно ? по същия начин, по който получаваме сведения за отношението им към нас. Даже най-умните мъже споделят, че жена, която съвършено владее езика на тялото, лишава самите тях от възможността да мислят. Тези просветени представители на мъжкия пол, прекрасно знаейки за съществуването на интригата на телодвиженията, въпреки всичко са готови да се самозалъгват.

С Марина се познавам от института. Неизкушеният зрител винаги оставаше с впечатление, че тя въобще не предприема никакви опити да концентрира мъжкото внимание върху себе си, макар че фактите от студентския живот доказваха обратното. Около нея винаги на тълпи се виеха всички що-годе симпатични мъжки екземпляри на института. Не веднъж чужд поклонник е зарязвал дамата на сърцето си практически пред олтара, едва оказвайки се в зоната на видимост на Марина. Злите езици твърдяха, че тя я тъпа, тъпа и още веднъж тъпа, и бяха в искрено недоумение какво толкова неотразимо намираха в нея мъжете.

Тя перфектно владееше собственото си тяло и, както ни се изясни едва сега, ни оказваше на нас, познатите й, неоценима услуга. Защото макар и неволно тя ни преподаваше и служеше като нагледно пособие по изкуството за съблазняване на мъже. Тя правеше всичко много изтънчено, неуловино, без вулгарното поклащане на ханша и високото кикотене в ?пушкома?.

Действително, за да предизвика вниманието на мъжа, да го заинтригува и даже да предизвика у него сексуално чувство, на жената въобще не са й нужни думи. Понякога те даже могат да развалят цялата картина. Именно с езика на тялото - жестове, пози, мимика ? изкусната жена е в състояние да изкуси даже светец. Впрочем, знанието на този език ще ти бъде полезно във всяка една ситуация, даже ако си почтена майка на голямо семейство, на която флиртът й е чужд по своята природа.

Да започнем от азовете ? универсалните знаци на тялото, податливи на достатъчно ясно тълкуване.


Какво казва той?
Можем ли да распознаем мъжа, на когото се харесваме? Безусловно. Превърни се в едно голямо око и наблюдавай.
При твоето появяване той започва да си оправя вратовръзката, яката, сакото, дърпа си пуловера, поглажда си косата, играе си с пръстена на ръката си ? той просто търси вниманието ти.

Ако по време на мила беседа с теб той пъха палците на ръцете си под колана на панталона си, хич не се и съмнявай: той си мечтае за секс. Секс с теб. Все пак той недвусмислено обръща вниманието ти на своето най-култово място.

Ако в компанията на приятелки и един единствен мъж (чий е той ? засега е неясно), забележиш, че върха на обувката му е насочен към теб, то тогава знай: ухажьорът е потенциално твой. Хващай бика за рогата, ако ти трябва , де.

Мъжът те гледа отдалече, погледът му се плъзга по цялата ти фигура. Ясно е, че той едва ли мисли за производствени проблеми. Искаш ли да се убедиш? Приближи се към него с някакъв въпрос и го погледни в очите. Зениците му разшириха ли се? Той е в крайна степен заинтригуван.
Как да му отговориш?
И така, вече си го ?изчислила?. По нататък? Отговори му на същия език , на който си получила сигнала.

Например, раздвижи коси ? мъжете възприемат този жест като способ за привличане на внимание. Естествено, движенията трябва старателно да се отрепетират първоначално пред огледало, за да не изглеждаш като нервно болна, на която са й започнали серия тикове.

Демонстрацията на китките във всеки един контекст е интересна на мъжете. Погали верижката на часовника си, гривната си, замислено опипай пулса си. Можеш да действаш и по-смело: помоли мъжа, завладял ума ти, сам да преброи ударите на сърцето ти. Ако пушиш, упражнявай се пред огледало - шлифовай движенията на ръцете си. Една дама даже уреди съдбата си, овладявайки виртуозно изкуството на демонстрация на красиви китки при пушене. Нейният бъдещ съпруг веднага им обърнал внимание, а след това и на всичко останало.

Леко притворена уста и облизване на устни ? похват достатъчно банален, именно защото действа безотказно. Смята се, че този жест безсъзнателно се асоциира от мъжете със женските полови органи. Ако искаш откровено да поощриш мъжа ? изполвай го. Само не го прави постоянно ? ще бъдеш сметната за нимфоманка. Може леко да разпалиш въображението му, като сексапилно си похапваш сладолед или плодове. Но все пак, това най-добре го направи докато си тет-а-тет с него. За подобен навик в женски трудов колектив най-вероятно ще те уволнят при първия удобен случай.

/продължение следва/
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia