BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
13:53, Сряда
18 Юли 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Четирите възрасти на жената - част 1

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Нед Май 21, 2006 9:53 am

Четирите възрасти на жената - част 1

16 години: МОМИЧЕТО С УОКМЕНА.


ПЛЮСОВЕ: Ти си й първият.

МИHУСИ: Ти си й първият .

ВЪНШЕН ВИД: Зелена коса, сини нокти, черни устни. Гол пъп със сребърна дрънкулка в него, обица в носа и чудовищни обувки на триетажна платформа. Hо даже всичко това в своята съвкупност не е в състояние да развали великолепната кожа, тънката талия и полуоформилата се гръд. И никакъв целулит. Ех, младост, младост...

АРОМАТ: Много свежест и капчица лимон. Les Belles de Ricci от Nina Ricci.

МЕСТА ЗА РАЗВЕЖДАНЕ: Обeзателно многолюдни и шумни до повръщане. Дисниленд в Калифорния, в краен случай виенското колело в Софияленд. Пуканки, балони и шарени бонбонки и потна от щастие ръчичка в твоята ръка. С една дума - весела компания.

ПРИСТРАСТИЯ: С постоянния шум ще ти се наложи да се смириш, при това веднага. Малките на животните (в това число, разбира се, и човешките деца) всичките без изключение са любопитни и жизнерадостни и затова през цялото време се движат. И крещят. Преимуществено доста високо. И не винаги мелодично. Затова искаш или не, ще ти се наложи да разбереш, че гнусно мяукащата девица, приличаща на охранителна будка, - това , оказва се, е певицата Бритни Спиърс, а отвратителния на вид гъгнивец с лице на завързал наркоман това е "сладурът Енрике" , синът на Хулио Иглесиас. А ти какво искаш? Младежта си има своите кумири.

ПОДАРЪЦИ: CD-плейър с цвят на окислителна реакция.

ХРАНЕНЕ: Даже не се и надявай да съблазниш пъргавата нимфетка с романтична вечеря на свещи "като възрастните". Тя въпреки всичко тайничко ще сипе захар във великолепното шабли реколта 96, защото не може да пие "тоя киселчок" и до смърт ще се уплаши от стридите. Освен това момичетата в нежна възраст бъркат приборите и кокетничат със сервитьорите. Така че по-добре да се ограничиш с хот-дог, пакетче пържени картофки с вкиснал кетчуп и с еднолитрова чаша млечен коктейл. Киселините, разбира се, са ти гарантирани, но затова пък детето ще е на седмото небе от щастие.


СЕКС: Ой! А какво е това, дето го имаш? Може ли да го пипна?

ПРОГHОЗА: Тя ще порасне и ще забрави родителите си. А ти помниш ли ги?

РЕЗЮМЕ: Hе, Хумбърт Хумбърт, великият и ужасният, все пак е бил прав. Прекрасният, кестенов аромат на младостта - това, разбира се е великолепно, но момичетата на тази възраст все пак от време на време трябва и да си мият косата. И по-често да си взимат душ.


20 години: ВСИЧКО ПРЕДСТОИ И ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕHО.


Тя знае всичко. Тя умее всичко. Тя е била навсякъде и всичко е видяла. И въобще няма по-точен професионалист, по-изкусен психолог и по-умен човек в целия свят от нея, великолепната. И, ама разбира се, тя всичко знае и умее в леглото. С една дума, тя е кръгла глупачка.


ПЛЮСОВЕ: Разбира се, дисертация тя няма да защити никога и светът, слава Богу, ще си остане същият.

МИHУСИ: Виновен за това ще си ти.

ВЪНШЕН ВИД: Тясна мини-поличка, миниатюрна блузка, стегнат бюст, но цялата картина от общо взето привлекателния образ се нарушава от този тъп навик да се гризе химикала, от тази вечно смъкваща се от закръгленото рамо презрамка на сутиена... Крачета общо взето почти такива, каквито трябва да бъдат, но тя ги използва все още с тази очарователна непохватност и тайничко си мечтае да смени токчетата и костюмите с изтъркани дънки и стари маратонки. Впрочем, тя изглежда достатъчно апетитно във всеки вид. Особено, когато мълчи.

АРОМАТ: Пълна кошница с праскови, малини, мандарини и сочни зелени ябълки. Би си похапвал без да спираш. In Love Again от Ives Saint Laurent.

МЕСТА ЗА РАЗВЕЖДАНЕ: Най-култовите и модерни места. Клубове с гръмки имена и отвратителна репутация. Искаш ли да сразиш девойката в самото сърце заведи я в "син" или "розов" клуб. Тя, разбира се, ще се панира от смущение, но с всички сили ще се опита да изобрази изморена светска дама, картинно ще започне да пуши пура и предвзето да се оплаква, че от кокаина има хрема. С една дума, ще ти хареса.


ПРИСТРАСТИЯ: Относно кокаина тя, разбира се, е излъгала. А да пуши по-малко, безусловно, въобще няма да й навреди. Също така и да чете по-малко преди сън Кортасар и да цитира заедно с утрешното кафе Киркегор. А междувременно обясни на мъничето разбира се, използвайки правото си на по-зрял наставник и, от само себе си подразбиращ се на отличен British English, че нейният английски, уви, би могъл да бъде и по-добър...

ПОДАРЪЦИ: Първият том на пълните съчинения на Албер Камю, 1958г., в прилично състояние, с капки от сълзи и с бележки , направени с молив по страниците от твоя милост.

ХРАНЕНЕ: Ето тук вече охлювите и стридите вече ще ти послужат добра работа. Също като и специалитетите от трюфели, фуагра, а и да не забравя за консомето с кротони. Най-важното е названията да се по-засукани , а цените по-височки. Разбира се, едва ли девойката би могла да оцени всички тези кулинарни перверзности по достойнство, но безусловно ще й бъде приятно да се почувства като възрастна. Е, и задължителните свещи, рози, колосани покривки и мартини драй. Hо особено не я натискай на тази възраст момичетата по неизвестни причини са убедени, че многото ядене е занимание неинтелектуално. Макар нощем тайничко да се озъртат около хладилника да си съоръдяват триетажен сандвич с много шунка, майонеза и кетчуп. И това, безусловно, вселява известен оптимизъм.

СЕКС: Виж какво имам тук... Можеш да го пипнеш. Не така! Чакай да ти покажа...

ПРОГHОЗА: Всичко минава. И младостта, за съжаление също.

РЕЗЮМЕ: Слава Богу, юношеският максимализъм е нещо като шарката. И от него се боледува само веднъж в живота. Обаче пък какви усложнения може да има...
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia