BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
13:55, Сряда
18 Юли 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Четирите възрасти на жената - част 2

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Май 25, 2006 10:23 am

Четирите възрасти на жената - част 2

Четирите възрасти на жената - част 2


25 години: ОСТРОВЪТ НА ЗАТЪНАЛИТЕ КОРАБИ .

Тя е прибавила четири килограма, тя се е сдобила с четири бръчици и четиристотин бурканчета и кутийки с мазила, кремове, кремчета и мазилца за тези четири бръчици и четири килограма. И, разбира се, четири прискърбни снимки на нощното си шкафче - първата любов, първият съпруг , фаталната грешка и последната страст. Всичките - в минало време и в единствено число . С една дума, всичко загина, шефе, всичко загина ! В живота решително не ми върви.

ПЛЮСОВЕ: Едната от четирите бръчки се намира?. между седалищните й части.

МИHУСИ : Сега тя пази диета. Винаги .

ВЪНШЕН ВИД: Както е известно, допълнителните заоблености и меки местенца съвсем не правят от жената урод, а тъкмо обратното ? превръщат я в жена. Само да не бяха тези идиотски пеньоари и домашни чехли с помпончета...

АРОМАТ: Рози. Милион алых роз. TRESOR от Lancome.

МЕСТА ЗА РАЗВЕЖДАНЕ: В тази странна възраст даже най-активните и отворени дами по някаква странна причина извъднъж диво се одомашват и започват от всички места на света да предпочит собствения си апартамент . Именно по този чудовищно разхвърлян и пошъл апартамент ти ще я развеждаш. От натруфеното легло (котенце, искаш ли да си легнем?) до просмуканата на манджа кухня (слънце мое, гладен ли си ?). Натам и насам . Докато не ти се доповръща.

ПРИСТРАСТИЯ: Нейният час е настъпил . Най-накрая тя може да се отпусне и да престане да се преструва и в захлас да чете дамски розови романи, които преди срамежливо е крила в бюрото си. И, разбира се , да гледа по телевизията всички гнусно-противни сериали. Подред.

ПОДАРЪЦИ: Три килограма прясно телешко от Централните хали .

ХРАНЕНЕ: Както вече си разбрал няма нужда вече да я храниш. Тя сама ще те нахрани . И то така, че да ти се отще : започвайки от палачинки с боровинково сладко домашно приготовление, банички със сусам и сирене , каварми по рецептата на баба и завършвайки със свинска пържола на скара с кокал и заливка с мед и вино. А самата тя ще седне до теб, ще си гризе диетичното сухарче и жалостно така, по-женски, ще въздиша.

СЕКС: О-о-о, не гледай, тук имам една такава гънчица. И тук също...

ПРОГHОЗА: Все пак ти ще ожениш за нея ... Или в краен случай тя ще се омъжи за теб.

РЕЗЮМЕ: Взимай си нещата и бягай, бягай, бягай . Все пак имаш нужда от глава, глава, глава.30 години : МАЛКО СЛЪНЦЕ В СТУДЕНА ВОДА.

Последната, най-жадна глътка въздух преди палача в ален халат да изрита из под нейните очарователни крачета грубо скованата табуретка . С една дума, сутринта на крайцера Радецки . Всички да станат ? съдът идва!

ПЛЮСОВЕ: Тя самата е един голям плюс.

МИHУСИ : Тя е на 30.

ВЪНШЕН ВИД: Тя умее да изглежда стройна и свежа , старателно се грижи за ръцете си и ползва услугите на скъп козметичен салон . И слава Богу, най- накрая се е научила да използва козметиката целенасочено и ползотворно . Каквото и да си кажем ? тя доста неща е научила за тези години, но - уви ! Тази жена е есен, господа, прекрасна, но безнадеждна есен.

АРОМАТ: Сладък прах, тленост, величественият залез на класиката . Ch anel N5 от Chanel.

МЕСТА ЗА РАЗВЕЖДАНЕ : Да видиш Париж (Лос-Анджелос, Токио, Лондон, Рим и така нататък ? нужното да се подчертае) - и да умреш.

ПРИСТРАСТИЯ: Hепредсказуема и капризна, като бременна жена. Между другото задължително ще се опита да разбие сърцето ти и да плюе в душата ти. Да развали живота ти като цяло . Накратко, и да живее бърза, и да чувства се пришпорва , макар на всички да им е ясно, че влакът няма да пътува, молим всички пътници да освободят вагоните.

ПОДАРЪЦИ: Брилиант "Граф Орлов" 126 карата в обков от бяло злато. Нещо по-малко, молим, въобще не ни предлагайте. Офертата се отхвърля .

ХРАНЕНЕ: Господи, колко пъти да ти обяснявам, че пия само коняк и само стогодишен!

СЕКС: Да-да-да, мили ! Още! Още! Още!

ПРОГHОЗА: Извинете, господине, но това вече не е лов, а дуел. И пред теб не е подплашен дивеч, а пълноценен съперник, който без да се замисля , ще ти залепи куршум в идеалния център на челото . Ако разбира се , ти не успееш да стреляш първи.

РЕЗЮМЕ: А на война, като на теб. А на теб, като на война .
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia