BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
7:01, Вторник
11 Декември 2018г.

EXOOO -> СтатииОтговори по темата

Изкушени от жестове - Част 2

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Чет Май 25, 2006 6:22 pm

Изкушени от жестове - Част 2

Случайно да имаш навика да въртиш в ръка някакъв предмет? Ако отговорът е ?да?, то добре е да знаеш, че поглаждането на предмет с цилиндрична форма (цигари, пръст, столче на чаша, червило, молив, свещ и т.н) говори за желанието ти да преминеш във фазата на интимните отношения. И което е най-важното не с кого да е , а именно с този, който седи до теб. Няма смисъл обаче да започваш да гладиш едновременно всички продълговати предмети в близкия радиус на действие ? повярвай ми, ти ще бъдеш достатъчно добре разбрана и в случая, когато избереш само едно.

Отмятането на главата назад, демонстрацията на шията ? това са определено доста откровени ходове, извеждащи те на ниво първобитни инстинкти. Мъжът несъзнателно се стреми да защити самката с открита шия. Хищниците, например, веднага загубват агресията си.

Умението грациозно да сядаш се забелязва от мъжете веднъж и завинаги. Изгодно ще се отличаваш от приятелките си, които тежко се стоварват върху всяка една хоризонтална повърхност, ако се научиш да сядаш и излизаш от кола, опирайки се едновременно върху двата си крака. Положението на седене "крака под себе си", когато върхът на коляното сочи към този човек, към когото проявяваш интерес, се възприема от мъжете без коментар. Коварството на най-добрата ти приятелка може веднага да бъде изчислено, ако тя винаги седи в тази поза в присъствието на любимия ти.

А пък ако тя поклаща полусвалената си обувка, без всякакви обяснения покажи вратата на вероломната: това движение олицетворява фалическо гмуркане.

Как да се скриеш?
Но каквито и социални животни да сме, понякога ние желаем да постигнем абсолютно противоположен ефект: да се скрием, да избегнем нежелателен контакт. Това е лесно. Просто кръстосай ръце пред гърдите си и околните несъзнателно ще възприемат жеста ти като забрана за контакт. Между другото, ти със сигурност използваш тези жестове. Обърни внимание как се държиш по време на скандал. Най-вероятно ръцете ти са сплетени на гърдите, а глезените ти са скръстени. Значи ти не искаш по нищо и за никаква причина да отстъпваш на събеседника си. Твърдо си убедена, че партньорът ти не е прав и искаш по всички възможни начини да му го докажеш.

Опитай следния екперимент. С усилие на волята отпусни ръцете и краката си - веднага ще почувстваш облекчение от изпаряващата се агресия.

Затова, ако кръстосаш ръце в присъствието на мъж, който ти харесва , то той най-вероятно въобще няма да се приближи до теб. Нали се ?отбраняваш?, а той също се страхува да не бъде отхвърлен. Ако искаш да го поощриш ? демонстрирай дланите си.

Ако нямаш желание да бъдеш разсекретена, внимателно следи жестовете си. Или напротив, съзнателно ги използвай. Партньорът ти ще те разбере.

И още една важна особеност на езика на тялото: той е винаги забавен, небързащ. Приказливостта и суетата тук са неуместни. Всички тези описани по-горе движения непременно трябва да бъдат изпълнени в забавено темпо. От това се подразбира само това, че жена, която умее да се разпорежда с тялото си, да го владее в съвършенство, знае цената си. Тя не се суети излишно, те се любува на себе си и позволява на другите да го правят. И всички наоколо го чувстват.Rozichka|жена|25-35|N/A|sofia
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Май 26, 2006 10:58 am

Ммммммммдам Wink
Езика на тялото никога не лъже...
Можем да кажеш хиляди лъжи, но тялото ни винаги казва истината...
Стига да умеем да разпознаваме езика на тялото!
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia