exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
8:09, Неделя
01 Октомври 2023г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Как се сваля жена в интернет пространството

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Наръчник как да свалим една жена, или поне да направим добро впечатление - като за начало, когато пишете използвайте правилен български език, визуализиран на кирилица, селските и тъповати думи и изрази не се котират добре.

Първо се представете - това е признак на добро възпитание. Опитайте се да вкарате поне малко интелект в думите си, дори и да го нямате в главата си, ако не можете сам, поискайте жокер Помощ от приятел. Не изразявайте директно първичния си животински нагон, дори и той да е единственото нещо в главата ви(малката естествено).

Не се саморекламирайте - печеливша стратегия е да накарате някой приятел да ви рекламира, нарцисизмът говори за множество дълбоко вкоренени комплекси апропо - за комплексар. Информация за контакти е нежелателно да искате и да предлагате преди да сте “опипали почвата” и да сте си осигурили стабилни позиции.

Отсъствието на снимка винаги е минус. Предлагането на финансово подпомагане от всякакъв сорт, говори за материализъм => комплекси, а при това обиждате отсрещната страна, приемайки я за “лесна”. Не обиждайте жените, а ги уважавайте, или поне се преструвайте.

При деликатен подход тя сама ще си поиска ;). За предлагането на мастурбиране пред камера имам само един коментар - хахахаххахахах абе вие луди ли сте хахахахахах? Когато сте сигурни, че обектът на вашите желания ви е харесал и сте направили добро впечатление - предложете среща в удобно за нея време и място.

Веднъж стигне ли се до среща ако искате показвайте натуралистичната си животинска същност и първичните си инстинкти, а може и просто да се държите като джентълмен и да си останете на сухо.

И не забравяйте, трябва винаги да се ръководите от принципа - Който подбира мастурбира - това е важно мото, макар и изказано не на място. Един съвет от мен - ако жената не ви отговори на първото писмо, няма да ви отговори и на n-то, най-много да си издействате блок.

За финал едно изречение за мъжете, подвизаващи се тук под женски профили - милички, да знаете това са първите признаци на хомосексуализъм и прикрита, виртуална форма на травеститство. Така че, не се хабете да се предлагате на жените - мислете в перспектива и сваляйте направо мъже.

П. П. Този “наръчник” e съставен в следствие на подробни наблюдения в областта, направени в български сайт за еротични запознанства с цел секс.

mihaelina.com
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia