exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
2:49, Понеделник
15 Април 2024г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Проблемните колеги

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Понякога атмосферата на работното място не е толкова спокойна и доброжелателна, колкото трябва да бъде.За да съхрани равновесието си човек трябва да умее да се справя с раличните проблемни колеги и да се предпазва от поведението им.
Интригантката
Тя е привидно мила с всички и съ същата мила усмивка сее семената на раздора, винаги намира начини да породи съмнение в чуждата почтенност и компетентност. Избягвайте я, а ако това е невъзможно-бъдете нащрек, говорете с нея само по служебни въпроси. Ако разберете, че говори зад гърба ви я разобличете на висок глас, оръжието срещу нея може да бъде само истината.
Кариеристката
Тя държи на всяка цена да направи кариера, нахвърля се на всяка работа, непрекъснато се оплаква от многото си задължения, подчертава количеството работа, което отхвърля спрямо другите си колеги. За да се предпазите от нея трябва да пазите територията си, не й позволявайте да ви "помага", защото тя ще използва този факт, за да изтъкне себе си. Не се дръжте свито и не очаквайте благоволение от нейна страна, тя няма да ви защити при нужда.
Недоволната
Тя за разлика от Кариеристката се оплаква не само от количеството работа, но и от Всичко останало, времето, другите, Вас. Тя постоянно е в лошо настроение и разваля мотивацията на всичките си колеги.Откритостта в този случай, за съжаление няма да ви свърши работа, напротив, дори и да ви се иска да й изкрещите да си занесе проблемите някъде другаде, стиснете зъби и я похвалете. Не скъсявайте дистанцията, защото ще започне да ви плаче на рамото. По-скоро я предразположете с комплименти, защото нейното поведение издава натрупани комплекси.
Кречеталото
Тя сигурно говори дори и насън.Цяло чудо е как успява да свърши някаква работа с всичкото това говорене. Не трябва да се хващате на въдицата й, отговаряйте едносрично, освен ако не става въпрос за работа. С любезна усмивка я помолете да говори по-тихичко, защото не можете да се концентрирате.
Подмазвачката
Тя никога не бърза да изкаже мнението си преди да е разбрала това на събеседника си, рядко се противпоставя открито на някого, винаги изчаква.Притиснете я до стената и я накарайте да ви дава ясни отговори.
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia