exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
17:53, Сряда
05 Октомври 2022г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

За Първия път (наръчник за дами)

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Първият път се помни цял живот, той може да бъде незабравимо изживяване или ... незабравимо неприятно изживяване. Вълнението обикновено е много силно. Поведението на човека, който сте избрали също е важно. Но ако сте направили правилния избор и сте се подготвили за изживяването, може то да се превърне в истински празник на чувствата.

Преди:

Подходящият човек- Главният критерии в този случай е силата на чувствата, ако този човек наистина ви привлича. Не си заслужава да правите секс с някого, само защото той го иска или сте пили повече или повечето ви приятелки вече са правили. Помислете за няколко неща - Държи ли на вас този човек и как го показва? Настоява ли да правите секс, въпреки че сте заедно от скоро? Какъв опит има в предишни свои връзки. Понякога мъжете са склонни да преувеличават своите "подвизи", така че можете просто да го наблюдавате как се държи в компанията на жени. Ако е уверен, не изглежда напрегнат и притеснен в общуването с тях, като същевременно тази увереност не прелива във флиртаджийство, е доста вероятно да се почувствате добре с този човек.
Подходящият момент- не изпадайте в мисловни главоблъсканици на тема - Кой ден? Време ли е вече? - Много вероятно е да усетите кога точно е времето, когато искате да правите секс. Тялото ви със сигурност ще ви подскаже. Може да се оставите на страстта в пет часа следобяд или пък вечерта, а може и рано сутринта след романтична разходка по плажа.

Подходящото място- Ако сте страстна почитателка на американските филми, задната седалка на колата може да ви се стори най удачното място. Представяте си как се докосвате, от радиото се леят чудни песни, а през прозореца се вижда вълшебната гледка на нощния град. Мястото обаче е доста неудобно, а като се прибави и вълнението вашият принц може да не се представи много добре, защото е приклещили коляното си или се е схванал поради неудобната поза. Следователно най-добре е да се помисли за удобно легло или пък за някакво одеало, което да постелете на пясъка(тревата).

Подходящите предпазни средства - Вярно, че не е много романтично да се мисли за това, но предпазливостта задължава. Препоръчва се да се снабдите с кутийка презервативи и да се упражнявате предварително как се поставя презерватив като използвате предмет смътно наподобяващ мъжки полов орган - банан, краставица, точилка и т.н. Придобитата сръчност ще ви спаси от изпадане в смешна ситуация. Вероятно е ваият любим да има опит в тази насока и да поеме нещата в свои ръце.
Ако не сте говорили предварително на тази тема с него - поговорете, вижте как реагира, а ако няма желание да използва презерватив -Прекъснете любовните планове, поради простата причина, че не е хубаво да правите секс с някой, който е толкова безотговорен! Винаги съществува риск не само от забременяване, но и от полово предавани болести, за които дори и вашият партньор може да не знае (той би могъл да е носител без да знае!)

По Време На:

Правилните движения- Няма някакъв определн набор от жестове и милувки, които да са задължителни преди секс. Докосвайте се където и както ви е приятно. За насока може да ви служи, че местата където кожата е по-тънка -шия, китки, задната страна на коленете са по-чувствителни, от тях може да преминете към вътрешната страна на бедрата, да погалите партньора по гърба или по-надолу от него - по ваш избор.

Правилните пози - Не се опитвайте да приложите веднага всички пози от Кама Сутра. Добрата стара мисионерска поза: вие отдолу, той отгоре, най-вероятно ще ви свърши работа. Ако след първия път има и втори, можете да пробвате вие да сте отгоре. Момчетата обичат тази поза, защото им съзадава усещането, че са доминирани без всъщност са е така. Не забравяйте, че сложните гимнастики е най-вероятно да ви изморят, а нали целта е и вие да си изкарате добре!

Колко време - Пет минути, два часа или цяла нощ? Ето още една спорна тема, може да попаднете на по-"бързо" момче. Някои могат от превъзбуда да имат преждевременна еякулация, преди или веднага след проникването. Не се паникьосвайте! Той ще поеме контрол над себе си и ще ви достави повече удоволствие втория път. Има случаи, обаче когато проблема е от медицински характер, и в такъв случай нищо не зависи от вас. това, което можете да направите е да не му се подигравате, но и да не изразявате открито съжалението и разочарованието си.
Обратното:някои момчета трудно свършват и може да им трябва около час. В този случай също не е препоръчително да проявявате нетърпение, защото ще блокират. Желателно е кавалера по време на първия път да се грижи повече за момичето, но това е в зависимост от опита.
Ако някои момчета и момичета ви казват, че са правили секс цяла нощ - не го приемайте буквално. Доста по-вероятно е да са се будили 2-3 пъти и да са започвали всички отначало.

След:

Правилното поведение: Да се държите все едно нищо не се е случло или да изглеждате обезумяла от страст? Ако нещата не са се получили, кротко обяснете на вашия любим, че не сте получили своята част от удоволствието, но очаквате да ви го достави. Бъдете деликатна, за да не уязвите мъжествеността му.
Ако пък сте открили рая, кажете му го. Няма нещо, което повече ще зарадва един мъж от уверението, че се е представил прекрасно в сексуално отношение. Не преигравайте, за да го накарате да се почувства по-уверен, много е вероятно да усети и да ви се обиди.
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia