exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
21:30, Сряда
08 Февруари 2023г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Съпрузите ... заедно и на работното място

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Да сте заедно не само вкъщи, а и на работното място - това е ситуация, която изисква много такт, внимание и увереност от страна на партньорите.
Обикновено партньорите си мислят, че така ще станат по-близки, ще имат повече общи теми, общи приятели и т.н. Но ситуацията има както плюсове, така и минуси.
Един от основните въпроси е доколко с е пресичат интересите и задълженията ви. Ако и двамата сте лекари, но сте специалисти в различни области или пък вие сте счтоводител, а той работи в маркетинговия отдел, не е лошо. Малко вероятно е да стигнете до конфликти. Проблеми може да имате, ако единият от двамата е подчинен на другия или пък по някаква причина се конкурирате. Тази конкуренция не трябва да се пренася в дома, след края на работния ден, но за съжаление малко съпрузи се справят с това.
Добре ще е да не допускате и обратното. В работните ви спорове да допускате лични нотки. Дори ако разговорът ви се придържа към трудовите въпроси, другите винаги ще го тълкуват в светлината на връзката ви.
Чудесно ще е също така да не допускате интимните ви отношения и навици да 'лъсват' на показ пред колегите ви. Забравете за навика си да целувате продължително половинката, да го държите за ръка, да се глезите, наричайки го с галени имена. Всички тези неща, които правят красива една връзка в рамките на дома, ще я опорочат, ако станат публично достояние.
Същият ефект могат да имат и жестовете на съпругата, като например да пооправя вратовръзката или сакото на съпруга си, да критикува начина му на обличане или поведението му, когато това се случва пред колегите.
Винаги съществува възможността, дори и да могат да запазят баланса в общуването, партньорите да не могат да се справят с конкуренцията помежду си. Тревожността у съпруга, който се чувства заплашен от успехите на жена си не допринася за безоблачна връзка. В такъв случай конфликтът става малко по-труден за решаване, защото мъжът трябва да се справи с, в повечето случаи неоснователното, чувство на малоценност и да приеме успехите на партньорката. От своя страна съпругата би могла да му помогне като го увери в това колко и е нужен той като опора и рамо, да поиска съвет, да го похвали, въобще - да не го изолира от пътя си нагоре.
Външните фактори: на позволявайте на колегите ви да 'се възползват' от ситуацията, не се изолирайте, не е задължително винаги да излизате заедно на обяд, не приемайте да предавате съобщения на съпруга си или да вършите неговата работа.
И една специална ситуация, ако се окажете в един колектив с човек, който ви привлича и има вероятност да се сближите, не позволявайте тези отношения да се рзвиват пред очите на околните. Съпругът/съпругата ви може и да не е разбрала, но винаги ще се намерят 'доброжелатели'. Ако новите отношения са важни, по-добре е на първо време да се смени работното място, а после да се оправя кризата в отношенията.
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia