exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
18:25, Понеделник
06 Февруари 2023г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Ако сте авантюристи, правете го и в супермаркет

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Страстта трябва да е внезапна. Когато всичко е предварително планирано, тогава романтиката умира. За съжаление, съществуват множество фактори, които ни отвличат от красивия порив. Но кой би се замислял за възможните неприятности в такива наистина лишени от разум минути?

Във водата

Плюсове: Телата тежат доста по-малко и може да си позволите трикове, които не са удачни в друга среда. Можете да ги практикувате дори в близост до плаж, пълен с почиващи. При това никой няма да ви заподозре, че правите нещо неморално - вие просто тренирате действия по спасяване на давещи се.

Минуси: Във водата живеят разни организми от рода на глисти, пиявици, акули човекоядци, които биха могли да ви причинят множество неприятности. В тази среда се увеличава и рискът от схващане на различни части от тялото ви. Боли и не е съвсем безопасно. Нервната дейност във водата е по-слаба и по тази причина реагирате по-леко на външни дразнители. В резултат на това сексуалното ви усещане ще е притъпено. Не на последно място е фактът, че може и да потънете.

Препоръки: Добре е поне един от двама ви да е добър плувец. Подгответе се също, че да се получи ерекция във водата, е доста сложно, особено ако е хладка. В морската рискът от зарази е по-малък.

В сауната

Плюсове: Топлата и влажна парна баня гони тревожните мисли и засилва възприятията условия, доста предразполагащи към секс. Малко пяна пък ще създаде несравнима атмосфера. Допълнителен стимул е липсата на необходимост да се събличате.

Минуси: За секс в сауната трябва да сте в максимално добро здраве. В този момент сърдечносъдовата ви система работи извънредно.

Препоръки: Ако в решителния момент се преместите под душа или в съблекалнята, натоварването на организма ще е по-малко, а удоволствието - несравнимо.

Във влака

Плюсове: Когато на далечен път са изядени всички сандвичи и кръстословиците са решени, настъпва празнота, при която сексът е направо неизбежен. Влакът създава уникален ритъм и добавя инерция към движенията ви. Главното е да се настроите към песента на колелата. Самото осъзнаване на факта, че започвате със секса в Пловдив и приключвате в Бургас, ще изпълни душата ви с гордост. Подчинявате не само времето, но и пространството.

Минуси: Икономията на пространство изисква спалните места да съответстват на размера на един човек. При най-благоприятния разчет -на човек и половина. Тясно и неудобно. Друг лош момент е внезапното спиране, което може да има плачевни последствия - разкървавени в зъбите устни, разбита глава, насинени колене. Във всеки един момент пък рискувате в купето да влети кондукторът или пък някой заблуден пътник.

Препоръки: Носете си термос с топла вода. Така отчасти ще успеете да решите възникналите санитарни проблеми.

В автомобила

Плюсове: Има нещо много сексуално в смесването на миризмите на бензин и кожа, в усещането за свобода и независимост. Статистика сочи, че 30 на сто от младите американци са се отдали за първи път на плътски преживявания в автомобил. Дамите ценят властта, мощта и енергията на мъжете. Именно зад волана представителите на силния пол успяват напълно да въплътят тези качества - на тяхно подчинение са стотина конски сили.

Минуси: В светлите часове от денонощието сексът е твърде рискован, дори ако наивно смятате, че никой не ви вижда. А ако предните седалки не могат да се спускат, единствената възможна поза е "кресло".

Препоръки: Не включвайте аварийните. В друго време можете да подскачате на пътя, скубейки си косите и размахвайки бяла кърпа с надпис "SOS", но малцина биха спрели. Но минута след като сте слепили устни в страстна целувка, ще бъдете стреснати от сума ти услужливи добряци, опитващи се да ви помогнат. Задължително дръпнете ръчната спирачка, за да не потеглите по някой склон в сюблимния момент.

В гората

Плюсове: Свеж, живителен въздух, мирис на дървета и треви, чуруликане на птички и разсеяни слънчеви лъчи, пробиващи през листата всичко това ви настройва на романтична вълна. И ви се приисква да разпънете одеяло под грамадния стар дъб. Много от тревите, растящи в гората, се използват за фитотерапия. Ефирните вещества, съдържащи се в тях, се усвояват и при просто вдишване. Затова не е чудно, че ароматът на загретите от слънцето треви ни вливат сила и енергия.

Минуси: Току-виж сте нападнати от мравки, комари и други подобни животинки. В списъка със злодеи може да бъдат добавени още мухите, пчелите и дори случайните ловци. Друг проблем е, ако страстта ви е ударила в иглолистна горичка. Трябва внимателно да се пазите и от копривата.

Препоръки: Най-добре е да се занимавате със секс прави, оставяйки върху себе си максимум дрехи.

В самолета

Плюсове: Сексът на 10 000 м над земята е невероятно изживяване. Под вас плавно "преминават" градове и планини, а вие страстно се притискате в обятията си. Това е прекрасен начин да се избавите от тревожните мисли за авиокатастрофи, турбуленция и въздушен тероризъм. Ако пък преодоляването на трудности ви доставя максимално удоволствие, самолетът е идеалният терен за секс.

Минуси: Единственото място, където можете да се насладите един на друг, е тоалетната. Не особено романтично и чудовищно тясно. Ако пък случайно попаднете във въздушна яма, може да изпитате редица любопитни усещания. Известно време телата ви ще бъдат в състояние на безтегловност. Подът ще изчезне изпод краката ви, а таванът неочаквано ще ви удари по главата. Недостатъчната влажност на въздуха и високото налягане пък не помагат за физическата активност на организма.

Препоръки: Ако сте на съседни седалки, активният петинг е най-уместният начин за решаването на проблема.

В магазина

Плюсове: Спокойният ритъм на супермаркета е напълно способен да ви накара да се отдадете на остри усещания. У мнозина съзнанието, че вършат нещо непозволено, само по себе си предизвиква оргазъм. Такова скучно занимание като обикалянето из магазина може да се превърне във вълнуващо мероприятие.

Минуси: Ако ви разкрият, има реален шанс да бъдете обвинени в действия, оскърбяващи обществения морал. Административните норми са доста консервативни в това отношение. А и не забравяйте, че повечето магазини разполагат с камери.

Препоръки: Отивайки към съблекалнята, е добре да се запасите с колкото се може повече дрехи за мерене. Така никой няма да се усъмни с какво се занимавате. Ако все пак ви заловят, нагло отхвърляйте всякакви обвинения, гледайки съответния човек право в очите. Разсъблечени сте, понеже се опитвате да мерите тези дънки.

Сексът на неприспособените за това места може да бъде главозамайващ и прекрасен. Важното е да ви движи истинско диво желание, а не спортен интерес. Иначе просто не си струва.

Татяна Томова
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia