exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
3:05, Понеделник
15 Април 2024г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Бившият ...

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
„Вчера се видяхме случайно и нещо ме жегна, когато го видях с другата”.

На кого му се е случвало? Разхождаш се и виждаш бившата си изгора с друга. Отдаден и влюбен в нея, отдавна изтрил ви от съзнанието си. Чувството, че сте забравена ви жегва и ви се приисква да бъдете пак с него. Защо? За да докажете, че можете да сте единствената, която е способна да вълнува душата му или защото трябва да защитите егото си.

Когато срещнеш някого, винаги се надяваш той да бъде последният. Мечтаеш с него да изживееш един прекрасен живот, но отиде ли си, се разочароваш от неспособността да го задържиш. Съмняваш се в поведението си, сексапила си и обаянието си върху другите. Втурваш се в нови връзки без да си даваш сметка, че не си анализирала случилото се. Допускаш възможността да повториш старите грешки.

Когато видиш бившия си приятел щастлив, те наляга тежкия спомен, че ти не си успяла да го дариш с това, което има сега. Искаш да опиташ отново. Копнееш да оцени това, което е имал. Надяваш се да го осени идеята, че е допуснал грешка. Само че грешката едва ли е била само негова. Струва ти се, че той е бил единствената и неповторима любов в живота ти. Но въпреки всичко краят е настъпил с повод. Каквото и да е станало, то още е там. Причината да сложите край е била достатъчен аргумент, че не той е бил принцът на белия кон. И сега с мъка си припомняш кавгите, милионите спречквания и нацупените лица. Спомняш си и сълзите, които сте си подарили във края на отношенията ви. Вече виждаш, че няма смисъл да бъдеш отново с него.

Често искаме да върнем старата си любов, за да преодолеем чувстовто , че сме били изоставени. Превръщаме любовта в игра, в която има победени и победители. А никой не обича да губи. Искаме да докажем, че сме победители. Но не се замисляме, какво ще правим когато отново дойдат проблемите или просто ни омръзне. Пак идва края, а ние сме се въртели в порочния кръг на миналото.

Изживените мигове с бившия си остават неповторими. Те винаги ще си бъдат ваши. Но те вече са част от миналото ви, защото вие сте ги поставили там. Не можете винаги да бъдете най-добрата. Често се връщаме назад, за да търсим нещо познато. Страхува ме се от новите емоции. Но познатото ни е донесло разочарование и болка, заради това сме направили крачката напред. Отърсвайки се от старата любов, ние вътрешно сме сигурни, че тя не е била за нас. Не бива да съжеляваме, а да продължим напред. Егото ни е наранено, но бивайки егоисти, нараняваме единствено себе си.


автор: Лазарина Русанова (Disturbia)
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia