exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
0:53, Четвъртък
18 Юли 2024г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

За секса и страстта

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Напоследък ме вълнува един въпрос, който не ми дава мира. Измъчва ме всеки път, когато правя, гледам или мисля за секс. И той е: Кога си отива страстта??? Въпрос на време ли е или на химия между партньорите, въпрос на чувства или на умения (сигурна съм, че “супер жените” никога не се измъчват над такива въпроси, те просто знаят, че са страхотни в леглото). Часове наред се лутах из лабиринтите на секс-наръчници, статии от сорта “10 страхотни секс пози” или “Голямото О”, но не открих нищо, нищичко за страстта и времето. И как човек да бъде подготвен за момента, в който тръпката ще бъде безвъзвратно изгубена. В старанието си стигнах дотам да се обадя на приятелка с 20 годишен брак и да я попитам направо “Как е сексът между вас?". В отговор чух сдържан, леко ироничен смях. Продължението обаче, беше нещо, което напълно скова сетивата ми и малкото надежда, която бе останала в мен. “Скъпа, та ние си лягаме като роднини, ти би ли правила нещо с роднина?”. Отчайващо. Положението беше станало такова явно, някъде между безсънните нощи, заради бурен секс в началото, решението да заживеят заедно, притесненията около децата и желанието и на двамата да направят кариера. Но кога беше дошъл този момент, нима жените с вродената си уж интуиция за тези неща, не могат да определят момента? Когато я попитах КОГА се е изгубила страстта, тя замълча. Нямаше отговор, във въздишката й долових само малко тъга. Тогава се сетих за култовия филм “Девет седмици и половина”. Как само ми се искаше да видя онази страстна сексробиня и неустоимият й партньор след 10-годишно съжителство. Дали щяха да правят секс на стълби, в коридори, по столове и с белезници? Усетих, че ставам злъчна, а това обикновено не ме води до нищо добро.

От малки ни учат да сме винаги подготвени за “важните моменти” в живота си, но с времето разбираш, че за някои неща и ситуации, никой нищичко не ти споменава. Исках да се подготвя за един от тези случаи, в които ще лягам до някой и няма да усещам истинско желание, исках да знам как и какво трябва да направя тогава. Предписанията от типа “съхранете страстта” ми се видяха леко нереалистични в условията на динамичното ни ежедневие и хилядите проблеми, които мога да излея върху него и страстта му да загасне за седмица напред. Тогава отивахме на другия вариант – изневярата. Дава ти тръпка, страст, адреналин и...... много притеснения, че могат да те хванат, а в лъжите никога не съм била особено добра. Третият вариант обаче, ми се стори не по-малко зловещ – график. Определени дни от седмицата, в които да си подготвяме романтични вечери – и това нямаше да се получи. Всеки ден се прибирах в различно настроение, той – също. И всяка вечер изникваше нещо неочаквано и за двамата. Тогава се появи спасителната сламка, мисъл за която се хванах и не исках да изпускам, защото ми изглеждаше правдоподобна и .....удобна.

“Можем ли да правим хубав секс без страст?”. Можем ли просто да си доставяме истинско удоволствие в леглото, без да прехвърчат искри помежду ни? Сигурно щом можем да имаме страхотни преживявания в леглото без чувства, тогава не би било проблем да имаме и пълноценен секс, без страст. Стига да познаваме телата си достатъчно добре и да чувстваме човека до себе си истински близък. А вие как мислите?

tyk
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia