exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
18:47, Понеделник
06 Февруари 2023г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

10 грешки на мъжете при секс - част първа

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Мъжете и жените често възприемат секса по различен начин. Ето и някои от най-големите грешки, които ние допускаме, което би могло да раздразни нежните половинки.

1. Не целуваш

Нагонът, като по-скоро мъжка черта, често ни кара да избягваме романтичните прелюдии и да се нахвърляме директно към ерогенните зони. И докато мъжът е почти винаги готов за секс, то жената има нужда от известна подготовка. Избягването на устните й би могло да накара половинката ти да се чувства така, все едно бързаш за някъде, или се опитваш да не изгубиш от време, за което плащаш.

2. Събличаш несръчно

Всички се смеем на комични ситуации свързани с нескопосано махана на сутиени. Гледай обаче, да не си ти в главната роля на това изпълнение. Жените по принцип са суетни. Те често биха могли да се чувстват неловко, когато са примерно съблечени наполовина с пуловер, или връхна дреха върху тях. Гледайте това да не се случи.

3. Хапеш твърде силно

Грубостта понякога се харесва на жените. Тя, разбира с,е трябва да има граници, а не да е източник на болка и неприятно усещане. Женските ерогенни зони са чувствителни и имат определен праг на търпимост, който не бива да се преминава. Все пак не забравяй, че не си куче.

4. Игнорираш части от нейното тяло

Това, че харесваш женските гърди не означава, че не трябва да обръщаш внимание и на другите части от нейното тяло. Изучи какво й харесва и какво не, на какво да наблягаш, къде да си нежен и къде по-груб. Със сигурност има места, които игнорираш.

5. Не се бръснеш

Можеш да си мислиш, че брадата ти придава мъжкарски вид и това наистина може да е така. Понякога обаче тя повече пречи в секса, отколкото да помага. Чичковците често имат брада, въпроса е обаче какъв секс практикуват те и дали ти искаш да правиш точно това.

6. Духаш твърде силно в ухото й

Признай, че някой в детската градина ти е казал, че момичетата харесват това. Е да, но има разлика между еротично подухване и опити да докажете колко силно можете да духате. Все пак не духаш в дрегер.

7. Чакаш презерватива от нея

Презервативът се ползва от мъжа и е редно това да си е негова отговорност. Липсата на такъв в теб може да е като черна котка в спалнята.

8. Спирането за почивка

Мъжете често спират да си почиват, без да обръщат достатъчно внимание на нуждите на своите половинки. И докато за нас връщането на момента е относително лесен, това не стои точно така при жените.

9. Заспиваш след секс

Когато приключи секса за мъжа, той често има склонността да се обръща на другата страна и да заспива. Нежните милувки, споделянето на момента, гушкането и дори понякога разговорите са важни за жените.

10. Не благодариш

Не забравяй след като свършите работата да кажеш, че секса е бил страхотен. Това ще те извади от неловка ситуация, дори и да не е било точно така.

източник: http://men.hotnews.bg
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia