exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
14:37, Четвъртък
30 Март 2023г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Бивши гаджета? Как да си останете приятели”?

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Ако току-що сте скъсали, но има нещо в теб, което се нуждае от приятелството на Другия, намери адекватните стъпки, с които да не направиш гаф и да го/я спечелиш като приятел!

Случва се понякога бившият/бившата да не иска да чува за теб или след като си го/я оставил да си искал/а да предложиш приятелството си, но без да си наясно как… Време е да ти подскажем как да го направиш, ако наистина търсиш приятел в дадения човек.След „скъсването”, задръж известна дистанция преди да предложиш на бившия/бившата приятелството си.
Първо се погрижи за собствените си чувства и се запитай дали наистина искаш и има начин да си приятел с този човек. Отговорът зависи в голяма степен от мотивите за раздяла. Ако тя е била по взаимно съгласие и никой от двамата не се е почувствал крайно наранен, то едно приятелство има шансове да оцелее.

Но ако единият от двамата е много ядосан на другия, то по-добре или изчакайте повече време, или по-добре забравете тази идея.

Бъди честен/а със себе си, запитай се какви са причините, дали наистина това е важен човек в живота ти, не си ли се примирявал/а и да загубиш приятел през многото промени в начина ти на живот, желанията и нуждите ти? Дали този индивид отговаря на модела на новия свят, който си започнал да си създаваш?
Да търсиш някаква изгода, приятелче, на което да разчиташ в ситуация, когато ти просто търсиш малко секс или някого, когото да използваш временно, в тези случаи, се оказва лошо. Ако тръгваш с тази идея, по-добре не продължавай. Отнема време и усилие, а накрая всичко е било губене на време, имаш нужда от наистина собствен живот и все някой се оказва наранен.

Обаче, ако си сигурен/а, че желаеш човека да продължи да съществува в живота ти, но в друга категория, ще трябва да създадеш нови правила и граници. Вече не е същото: не можеш да му/й звъниш или да пращаш SMS-и, когато и за каквото си поискаш, ще трябва да се съобразяваш повече с плановете на другия и времето, което той да отделя за своя личен живот, да се приспособиш към новите обстоятелства, особено, ако в живота му/й се появи друг човек след вашата любовна раздяла. Прекалено трудно ли ти се струва? Тогава, в крайна сметка, няма нищо лошо.

Продължи напред в търсене на новото, ако не си готов/а на едно такова приятелство и живей живота си. В крайна сметка той е низ от срещи и раздели и само най-стойностните са тези, за които имаме сили да се борим и те устояват на всичко.Аделина Григорова, aditu
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia