exooo
BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
15:30, Вторник
23 Юли 2024г.

sidepanel
EXOOO -> СТАТИИ

Ето как да запазите любовта завинаги!

Untitled Document
ИЗБРАНИ ТЕМИ
SЕО копирайтинг
Дигитален маркетинг и SEO оптимизация
Imam seriozen problem

ИЗБРАНИ НОВИНИ
N.O.H.A. в България
Майкъл Джексън се връща на сцената
Пребиха до смърт американска водеща

ИЗБРАНИ СТАТИИ
Миналото - неизменен спътник на всяка връзка
Ето как да запазите любовта завинаги!
ТОП 10 на фразите на перфектната жена
Бързо ли ми омръзват интимните партньори? Имате ли чувството, че любовта ви се изплъзва и не можете да я задържите? Защо той/тя вече не ви привлича и ви е скучно? Ако си задавате тези въпроси, означава, че трябва да преосмисляте отношението си към романтичните връзки, а може и да означава само едно – не сте срещнали подходящия човек.

Любовта е капризна и непредсказуема, не се подчинява на житейските закони. Днес я има, утре – не, но в крайна сметка всички се стремим към нея. Дълготрайната любов от своя страна се развива и расте през годините и от време на време има нужда от радикални мерки. Ако знаете на практика как да съхраните чувствата си, може и да ви изглежда лесно. Всъщност, обаче, това е трудно и изисква усилия и жертви. Трябва да помните, че не винаги ще бъдете тийнейджър. Вие ще се развивате и израствате, както и партньорът ви.

Повечето двойки предполагат, че не трябва да разговарят интимно и да споделят мислите и вижданията си за живота, защото знаят всичко един за друг. Но това, което много хора не разбират, е, че всяка личност расте и се развива, а това променя и навиците, предпочитанията и мечтите ни.

Любов и секс

Любовта и сексът са определящи в една връзка. Докато можем да поддържаме тези две емоции, ние ще живеем доволно и щастливо с другарчето си. За целта трябва да запазим изненадата и приятните вълнения във връзката си, въпреки рутината и скуката.

Как да запазим любовта жива?

На първо място не приемайте партньора си за даденост. Започнете ли да го правите, връзката ви ще стане скучна и еднообразна. Един от недостатъците на дългосрочни взаимоотношения е фактът, че интимните партньори започват да се приемат за даденост взаимно. Те предполагат, че знаят какво харесва партньора им и какво не. От друга страна, дори и ласките и специалните жестове се приемат за даденост, тъй като годините минават. Ако един съпруг подготвя закуска в леглото за жена си всяка неделя сутрин в продължение на няколко месеца, това е специален жест в началото. Но тъй като минават месеци, съпругът в един момент решава, че всичко това е излишно. Първо ще бъде разстроена съпругата и самата тя ще спре със специалните жестове. Не допускайте това да се случи!

Любопитството в една връзка пък е движещата сила, която запазва любовта жива в дългосрочен план. Когато решите, че знаете всичко за партньора си, любовта започва да стагнира и се появяват различията, дори и ако не споделяте притесненията си. В края на краищата, и двамата растете като личности с всеки изминал ден.

Ако държите на човека до вас, не се страхувайте да му го показвате всеки ден. Не си повтаряйте колко ви е омръзнал, а погледнете на него с други очи – с тези на любовта!
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
exooo
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia