BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
7:55, Сряда
27 Септември 2023г.

EXOOO -> Секс/ИнтимностОтговори по темата

що е то ФЕЛАЦИОТО

cmetkata|мъж|25-35|N/A|Някаде там.....
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пон Сеп 05, 2005 11:16 am

що е то ФЕЛАЦИОТО

Има много и най-различни наименования, които се използват – свирка, минет, духане, лапане и т.н. Независимо от наименованието всички те представляват, както научно се казва – фелацио.
Казано с най-прости думи фелациото означава да бъде сексуално задоволяван един мъж, чрез орална стимулация на неговия пенис – сиреч да задоволявате сексуалните му потребности като стимулирате пениса му с уста.
Едва ли бихте срещнали мъж, независимо от сексуалната му ориентация, който да не харесва да му правят свирки (на мен това наименование най-много ми харесва). Нещо повече – множество изследвания показват, че по-голямата част от мъжете посочват свирката като най-предпочитан начин за задоволяване на сексуалните им потребности. Също така всички анкетирани мъже казват, че за тях свирката е желан начин за възбуждане и задоволяване по време на извършването на полов акт – като първоначална стимулация, прелюдия към сношението или като завършващ етап от цялостния полов акт. Повечето мъже, особено в по-млада възрастова група – от 15 до 35 години казват, че ако по време на половия акт тяхната партньорка не им направи макар и частична свирка се чувстват неудовлетворени от цялостния полов акт.
Има и друга страна, от която да погледнем на свирката – като нещо, което е добро не само за мъжа, но и за жената. Има няколко аспекта, които поддържат тази теза, а именно: правенето на свирка като част от подготовката за сношението възбужда жената и я подготвя психически и физиологически за проникването на пениса в нейното влагалище. Предварителната свирка помага на мъжа да получи възможно най-силна и твърда ерекция, а на жената да се възбуди и да се навлажни. В следствие на това проникването на пениса се улеснява, като не причинява болка на жената, а същевременно я възбужда максимално, тъй като тя се чувства изпълнена от предварително силно еректиралия и придобил максималния си размер член на мъжа. Освен това е установено, че ако пениса на мъжа е стимулиран орално преди проникването, то той издържа по-дълго време преди да се изпразни, което води до удължаване на половия акт. Това е изключително полезно за мъже, които страдат от преждевременно изпразване и за партньорките им, които също страдат от това. Друг аспект в подкрепа на тази теза е следния – когато една жена наистина обича партньора си и му прави свирка с желание, в много случаи е възможно да получи оргазъм без пениса дори да е приближил влагалището и. Освен това оралната стимулация е безспорно едно от най-добрите решения за мъже, които страдат от еректилни дисфункции – ако пениса на вашия партньор омекне по време на акта, то знайте че има много голяма вероятност да го “събудите” за действие чрез една добре направена свирка. И най-накрая нещо, което не е за подценяване в никакъв случай – съществуват и такива мъже (макар и да са рядкост J), които могат да издържат на много време преди да се изпразнят и могат да удължават половия акт изключително много. Партньорките на такива мъже са наистина щастливки, тъй като имат редкия шанс да изпитат множество оргазми по време на акта, но и това си има известна отрицателна страна. В много случаи тези жени плащат за огромното си удоволствие с болка, причинена от пресъхване на вагината им или просто от “умора” на вагината, която не може да издържи повече на “интервенцията” на неуморния пенис. В този случай свирката е спасителния пояс за тези жени – те просто могат да продължат задоволяването на партньора си с уста, като по този начин спестят на себе си неприятното изживяване, а в същото време доставят огромно удоволствие на партньора си. Личния ми опит показва, че една хубава свирка след продължително сношение докарва мъжа до изключително силен оргазъм и неимоверно мощно изпразване, свързано с изстрелване на огромни количества сперма, което от своя страна изпраща мъжа направо в рая.
Едно много разпространено схващане е, че любовта на мъжа минавала през стомаха. Е, имам новина за вас жени – любовта на мъжа винаги е минавала и винаги ще продължава да минава през пениса му. Никого не забравяйте, че ако при жените любовта минава на 90% през главата и на 10% през вагината, то при мъжа 10% минава през горната му глава и 90% през долната! Това не е нещо, за което трябва да обвиняваме мъжете или да им се сърдим или да смятаме, че не ни обичат достатъчно – просто природата на мъжа е такава – той се ражда такъв и това е неговата същност – не се опитвайте да промените това – невъзможно е! Но нали все пак някой от двамата трябва да поддържа равновесието и да е този, в чиято природа да е заложено продължаването на рода – представете си какво би се получило, ако мъжете не бяха “пристрастени” към секса и не им пукаше дали ще го правят или не – ами просто човечеството щеше да намалее драстично.....
И като говорим за това, че мъжа обича с долната си глава стигаме и до един много разпространен проблем сред жените – как да го задържа в моето легло и до мен? Ами предвид казаното по горе решението е общо взето едно – качествен секс, който да го задоволява напълно. Тогава вярвайте ми, той няма и да помисли за друга! А пък за мъжа качествен секс означава секс, в който да има достатъчно свирки – това е, няма какво да се заблуждавате! В този ред на мисли вече трябва да ви е станало ясно, че колкото и парадоксално да звучи свирката се явява закрепител на вашата връзка и гарант за нейното безоблачие!!! Затова съвета ми към вас жени е: правете свирки на мъжете си – колкото се може повече и по-често! Зная, че много от вас си мислят, че свирката е нещо неприятно и едва ли не гадно. Ще ви кажа само едно – пробвайте и ще видите, че това е нещо изключително приятно и възбуждащо! Бъдете сигурни, че ако обичате партньора си, няма начин да не изпитате удоволствие докато му правите свирка – най-малкото защото ще знаете, че му доставяте най-голямото удоволствие, което е в състояние да изпита чрез своя мъжки атрибут!
И тъй като повечето жени си мислят, че свирката значи да обвиете с устни пениса му и да движите глава нагоре-надолу, докато се изпразни, то ще ви кажа, че това няма да е много по-различно от това той да си направи една чекия сам.
Правенето на свирки е изкуство, което трябва да овладеете, за да има желания от вас и от него резултат!
Именно затова е създаден този сайт – за да ви помогне да се научите как да правите такива свирки, които да накарат вашия Адам наистина да се почувства в Райската градина, благодарение на своята Ева!anna_t|жена|25-35|семейна|Plovdiv
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 1:36 pm

Twisted Evil tova e taka, hubava statia i polezna za zenite, koito oshte se kolebaiat. Ne se kolebajte, a dejstvajte!!!
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia