BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
14:48, Вторник
23 Юли 2024г.

EXOOO -> Секс/ИнтимностОтговори по темата

Kak да изпратите жената на седмото небе:)

eva_gogova|жена|25-35|семейна|
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Пон Май 15, 2006 4:11 pm

Kak да изпратите жената на седмото небе:)

Целувайте я
Бавно и навсякъде. Женското тяло има много повече ерогенни зони. Ушите, врата, дланите, гърба, бедрата, оставяме на вас да откриете кое е Нейното любимо място.
Ако сте скептично настроен към целувките, можете да видите какво направи Джони Деп в „Новият Дон Жуан“ с една дама, която целуваше само по пръстите на ръцете.

Прегръщайте я

Повечето мъже са склонни да докосват жените си само когато искат нещо от тях. Това е грешка, защото с времето жените почват да се чувстват само като обект за изразходване на сексуална енергия.
Гушнете приятелката си докато чакате на опашката за билети за кино, прегърнете я докато гледате филма. На вас може и да ви се струва малко „лигаво“, но за жените тези неща са важни. Приятелката ви ще оцени високо романтичната ви страна.

Говорете й

Жените обичат с ушите си и това не е тайна за никого. Повтаряйте й че е красива, единствена и неповторима, че ви кара да полудявате, че винаги сте мечтали за жена като нея, че харесвате роклята й, извивката на врата й и всичко, което ще събуди желанието в нея да ви докаже, че не сте сгрешили като разделяте живота си с нея. Само недейте да го правите изкуствено или когато искате нещо. Бъдете спонтанен.

Експериментирайте

Рутината е най-големия враг на сексуалния живот. Когато един път намерите какво й доставя удоволствие, не се задоволявайте да го повтаряте механично всеки път.
Масаж с ароматни масла, ягоди със сметана (имайте предвид обаче, че не всички жени ги харесват в комбинация с шампанско), секс в хотелска стая, на открито - развихрете въображението си.

Не забравяйте в никакъв случай да попитате и нея какво й харесва, доволна ли е от сексуалния ви живот и има ли нещо, което би искала да опитате заедно.
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia