BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
1:41, Вторник
27 Септември 2022г.

EXOOO -> Секс/ИнтимностОтговори по темата

Погрешни представи за "изпитаните рецепти"

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Вто Май 16, 2006 12:16 pm

Погрешни представи за "изпитаните рецепти"

В стремежа да запазим любовния трепет завинаги често ни се случва да изпаднем в клопката на уж "изпитаните рецепти". Ето някол;ко съвета, които ще ни предпазят от разочарование.
Масажите
За мнозина те си остават най-сигурното средство за подържане на желанието. Масажите действат релаксиращо и същевременно с това подържат либидото, затова заемат водеща позиция в предпочитаните средства за разпалване на любовния плам
Добре е да знаем
Не всеки обича да масажира. Ако не ви е приятно да го правите по-добре е изобщо да не се захващате - вместо да доставите удоволствие на партньора вие ще го изтормозите с бързото си и непохватно мачкане.

Стриптийзът
По-голямата част от жените са убедени в неговата ефикастност. За тях бавното разсъбличане съпроводено с романтична музика може да разбуди и най-дълбоко спотаеното мъжко желание.
Добре е да знаем
Известна част от мъжете не се впечатляват от ефирното бельо и дантелите, а предпочитат директния допир с женското тяло.

Циничните думи
Много мъже ги използват по време на секс, тъй като това повишава възбудата им, без да се замислят дали на жената и е приятно да бъде третирана по този начин.
Добре е да знаем
Повечето жени ненавиждат циничните думи. Ако партнцорът ви обича да ви нашепва в леглото, по-добре му дайте предварително да разбере, че предпочитате да мълчи, след като не може да измисли нещо по-възбуждащо.

Коментарите
Някои обичат да обсъждат и анализират действията и изживяванията си по време на любовният акт. Това им помага да избегнат неудовлетворението и да не се чувстват в сянката на партьора си.
Добре е да знаем
Добре е като не се притеснявате да извадите страховете си на показ, но това в никакъв случай не трябва да става за сметка на партьора. Бъдете конструктивни, за да не блокирате човека до вас.

Обстановката
Запалените свещи и романтична музика са неизменна част от условията за успешна любовна нощ. Те помагат на партьорите да се отпуснат и стимулират чувствеността.
Добре е да знаем
Ако обаче разчитате единствено на тях и всеки път прибягвате до "помоща" им вие много бързо ще ги превърнете в рутина и ще спрат да действат.

Храната в кревата
Някой смятат за изключително еротично използването на определени храни (сметана, мед, плодове) по време на любовният акт. Считани за афродизиаци, те покачват любовния плам и спомагат за нестандартни и силни изживявания под завивката.
Добре е да знаем
Не всеки обаче обича да се чувства като плодова салата в леглото, а и почистването след това убива еротизма на преживяването. Ако сте решили обаче да експериментирате първо се обедете, че партьорът ви споделя ентусиазмът преди да изсипете върху него купата със сметана
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia