BG / EN / ES
ехооо - споделете с насразширено търсенеВашите данниfenk - рекламанаши приятели
ехооо - споделете с нас
sidepanel
sidepanel
8:45, Сряда
27 Септември 2023г.

EXOOO -> Секс/ИнтимностОтговори по темата

Какво разкриват неговите въздишки

ЧерешовЦвят|жена|25-35||Бургас
emate профил|лично съобщение

Пуснато на: Вто Май 16, 2006 12:24 pm

Какво разкриват неговите въздишки

Голяма част от мъжете стенат докато правят секс. Те обаче не го правят по един и същи начин. Разбира се, има и такива, които мълчат в леглото. В зависимост от това, дали въздишат или не, също може да се съди за техния характер. Ето 5 типа мъжко поведение в спалнята.

Мълчаливецът- По време на интимния акт той не издава нито звук. Най вероятно причината за това е, че се притеснява. За да се отпусне, е добре да се усамотите някъде, където няма кой да ви чуе. Тогава той ще придобие смелост и ще се държи естествено.

Бъбривецът- Има навика, докато се любите, да не спира да говори за сексуалните си фантазии. Не го е особено грижа как се чувствате. Затова заслужава да му завържете устата с кърпа.

Грубиянинът- Партньорът, който използва груби изрази, е сексуално освободен и обича да експерементира. Има навика да ви кара да правите неща, които се харесват само на него. И то не само в спалнята.

Сладострастникът- Той вика, когато стигне до оргазъм. Това издава неговата ненаситност. Когато започне да вика, може да сложите върху устните му дланта си. Това още повече ще увеличи желанието му за любов.

Присмехулникът- Любимият се киска по време на секс. Не бива обаче да мислите, че ви се подиграва. Хихикането му се дължи на това, че не знае как да изрази чувствата си към вас. Ако наистина ви изглежда смешен, помолете го да преодолее този свои навик. Затова, когато почне да се смее, му обърнете гръбSmile .
 
 
НАПРАВЕТЕ ЕХООО СТАРТОВА
ГЛАСУВАЙТЕ И ДНЕС ЗА НАС
СТАРАТА ВЕРСИЯ НА ЕХООО
ВХОД

В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, МОЖЕТЕ ДА Я ВЪЗСТАНОВИТЕ ОТ ТУК. А АКО НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН/А, НАПРАВЕТЕ ГО ТУК.
ГОРЕЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ПОСЕТЕТЕ
СПИСАНИЕ ЗА МЪЖКА МОДА И ЛАЙФСТАЙЛ
КЛЮКИ, СЕКС, ПИКАНТНО
ГОРЕЩИ СНИМКИ, ГОРЕЩИ НОВИНИ
СЪНОВНИК, ХОРОСКОП, ГАДАЕНЕ
СВАТБЕН ПОРТАЛ
ВСИЧКО ЗА ВАРНЕНСКИТЕ БЕБЕТА
ОРЕШАКА-СГЛОБЯЕМИ ДЪРВЕНИ КЪЩИ
ARTDEVISER - webdesign | internet solutions | multimedia